Måndag är fint när jag får vara med er






Pusskalas när olivia fyller år

Kaosfest igår, men kul hade vi! 
 


jag nilsson och emilia 

Ledaruppdrag i Liden

Har varit hela dagen ute i Liden idag. LSK 08 och 09 har lett skolans friluftsdag.
Tio över sju rullade vi iväg mot Liden med buss och vid åtta var vi framme. Det va en söt liten skola, otroligt tråkig skolgård, men ändå söt. :) Sen kom alla femmor och sexor som jag, Elin, Sofie, Viktor, Mattias och Charlie skulle ha hand om. Dom va rätt stökiga. Knuffades så att andra ramlade och gjorde sig illa, kastade iväg kökena som dom skulle laga mat på, gjorde precis tvärt emot vad man sa OCH SÅ VIDARE OCH VIDARE! Sen hade vi en kille som inte förstod ett enda ord svenska som Charlie tog hand om, super söt. Det var rätt galen dag, och när alla andra kom tillbaka från att ha varit ute en hel dag tyckte dom att det hade gått så bra medans vi i våran grupp var helt slut.. 



Eventuell anledning till att matteprovet gick så dåligt?!



Skolfoto 2009





Nattvandring

Jag, Emilia, Linnea, Viktor, Sebastian och Tobias var ute i Kovlandsskogarna och ledde lidens femmor genom mörkret. Det va riktigt roligt, en av det roligaste sakerna vi gjort på ledarskap än så länge :) Från början gick jag och Emilia längst bak, där gick även en liten tjej som hette emelie som blev min nya bästa kompis. Jag var iaf hennes nya bästis ^^ Hon pratade och pratade och pratade, jag fattar inte hur man kan ha så mkt att prata om. helt galet! Men sen så bytte alla plats i ledet så jag och emilia hamnade med lite mer tysta barn. :) När vandringen började närma sig sitt slut va klockan tolv och mitt tålamod va lika med noll och det kändes riktigt bra att föräldrarna stod på plats och tog med sig alla barn. På vägen hem lyssnade vi på my hart will go on och jag va ruggigt nära på att somna, helt slut i både huvudet och kroppen! 


jag & emilia




Skademarkör åt räddningstjänsten

Klev upp redan vid tjugo över sex i morse, trodde jag skulle dö! ja dö, så illa va det faktiskt! När jag sedan kom till skolan kvart över sju satt redan emilia och linnea utanför skolan och väntade, metropol hade nämligen inte öppnat dörrarn än så vi fick sitta ute och frysa..
Sen rullade jag plus sju stycken till iväg till fillan, brandmännens övningscentral (eller vad det nu stod på skylten)
där fick vi se en jätte vidrig film. youtube:a "drive carfully" så hittar ni den. Varje skada som är med i filmen skulle vi sedan spela. Jag hamnade i en skada där viktor blev "fastkörd" mot en vägg av mig. Det va betydligt enklare att spela chockad än vad jag hade förväntat mig. Så fort brandbilen och alla brandmän (stora som hus) hoppade ut började jag skaka på riktigt. Fast roligast var endå sista gången när jag höll mig lite på kant så att jag sedan kunde komma och ta deras sjukvårdsväskor, mahaha :)

Efter lunch skulle alla vi klämma in oss i en "minibuss". Jag var medvetslös och låg över sebastian. Charlie satt i en permobil, och Viktor och Emilia spelade chockade. Utanför låg Elin med "benfraktrer" och Nilsson sprang runt i stor chock och sa att Elin va död, störde brandmännen osv. en bit bort satt Linnea och en tjej till i en bil och spelade drogpåverkade. Hela "scenen" var otroligt komisk och det var ruggigt svårt att inte skratta, speciellt när dom skulle lyfta ut mig ur den omkullvällta minibussen och så säger dom saker som "Hoppas att byxorna sitter kvar när vi lyfter ut dig då" och "Hur mår du? jo hon lever ju. Jag tyckte jag hörde att du snarkade lite, pruttar du med?"

nu är jag helt slut, men istället för att köra en halvtimmes sovpaus så ska jag packa och sedan åka ut till pappa och kasta i mig lite mat, för att sedan åka ut till kovland och leda en nattvandring med lidens femmor :)
lär vara hemma 12 i natt igen. men som tur är får jag vara ledig hela fredag :D:D 

 
i morse 




  

RSS 2.0