nyårs kläder...

blev en toksnabb shoppingsväng på birsta igår med sara, och eftersom jag inte har något att ha på mig på nyår så blev det lite panik. men åkte ut till birsta med sally idag och hittade några grejer, men får liksom ingen Åwow känsla, mer ba, jaha... så det är ju en jäkla dålig start på de hela iaf..

nu ska jag iaf iväg till sally, olivia (vår gamla klasskompis) som flyttade till varberg är i sundsvall så ska passa på att umgås lite, kul!


julklappar

julen blev precis så där bra som man vill att den ska bli, när man får det man önskar sig. egentligen är det ganska tragiskt att mycket av julfirandet hänger på julklappar och god mat. men nån dag ska jag också växa upp och sluta vara en bortskämd skitunge som hänger mig fast vid matriella ting, men inte i år!
firade först hemma hos mamma och vid tre åkte jag hem till pappa, blev en ganska liten jul med ca 9 stycken? men riktigt mysigt har det varit!

vad fick jag då i julklapp?
iphone 4s med högtalare till
en värmefilt
halsband
hårserum
vichy produkter
nagelförlängning
ny navelpiercing
pengar
3 olika påslakan
stickade strumpor och "vantar"
ljusstakar
pyjamas
converse
aloe vera produkter
elsas hemligheter
snö smycken


njuter


att ta emot spisen gick inte som planerat, dom kom kvart i åtta istället för åtta vilket ledde till att jag vaknade av att det lät som att någon skulle komma igenom dörren. öppnade i en t-shirt och trosor med världens morgonfrilla och som om inte det va illa nog va kille som stod där skit snygg...

men sen sov jag vidare, åkte ner till stan och träffade hanna en snabbis och så har jag bakat pepparkakor som blev väldigt väldigt goda!
nu väntar jag på att pappa vill åka hem från jobbet, sen ska mamma och jag äta lite middag och sen åker vi och tänder lite ljus hos mormor, sen överraskar vi kusinerna med julklappar (eftersom jag inte träffar dom i morgon) och sen åker vi till kyrkan.
myyys!

lyxade till det i morse med köttbullsmacka och en skagenmacka, mums!  


nu jävlar är det looooov!

sista dagen i skolan bjöd på julshow och fika med klassen. vet inte riktigt vad man ska säga mer än att det känns så galet stört himla skönt med lov. som jag har längtat de senaste dagarna!
hann dock ta mig en tjuvtitt på nästa termins schema, vi straffas sista terminen för att vi har haft det så skönt förut tror jag! halv nio till fyra halv fem varje dag, blä!

men nu ska jag inte tänka på sånna dåligheter, i morgon ska jag ta emot en spis som kommer åtta noll noll, prick! mycket viktigt att jag är vaken då och framför allt att jag har hunnit fått på mig en bh under tröjan! sen tänkte jag sova lite till, när jag väl vaknar igen ska jag gå upp och äta en skagenröra macka som jag redan längtar efter, och sen ska jag ligga och äta ur aladinasken! sen åka till kusinerna, kyrkan och så har jag hört på ryktesväg att jag ska få öppna en julklapp i förväg, hihihi <3


nu vänder det!

sover mig som sagt igenom eftermiddagarna nu för tiden, trött och deppig är jag. får liksom inte energi ifrån en kotte, händer inte ett skit! MEN så va jag upp till sally förut och då berättade hennes mamma att det vänder inatt. från och med nu blir det bara ljusare!! så hoppas att jag och folk i min omgivning blir piggare, gladare och roligare från och med i morgon!

julpyssel idag på skolan, min gubbe är den utmobbade till höger.
eller så är min gubbe för cool för att hänga med dom andra fulingarna, just saying..

det här med vagant

igår var vi lediga, så klassen passade på att baka pepparkakshus och göra julkort till vaganten som är i morgon. tyckte vi fick till det himla bra, men så la teknikarna ut en bild på sitt hus.. eller ja, hus och hus. aladinslottet har dom gjort.

hatar er!



men med den här tomten i vårt luciatåg har vi nog fortfarande chans på fina poäng!

ännu en vild helg..

igår begav jag mig ut till birsta för att handla de sista julklapparna. jag är en person som tycker att det känns befriande att skrika, säga fula ord och se ner på andras bilkörning eftersom det ändå aldrig är någon som hör. (jag är en mycket bra baksätetschafför med...) men igår hade det inte varit fel med en neonfärgad väst och megafon. fattar påriktigt inte vad folk håller på med, och man blir inte direkt lycklig när man kommer fram och inser att det inte finns en enda parkering. det hela slutade iaf med att jag parkerade borta vid kupolen, där en moppebil hade fått plats bättre än vad jag fick...

handlade iaf lite julklappar och en nyårs outfit, men mamma råkade bränna hål i den med hårtorken så nu är jag klälös igen! haha!
på kvällen skulle jag ha varit hos hanna klockan halv fem för middag, men pga kläproblem och andra vanliga lördag-kväll-problem kom jag dit vid åtta. 3 ½ timme sen känns rätt ok!

kvällen blev iaf kul, och vid tolv åkte vi in mot stan.
linnea körde, sofie åt macka och frida sjöng men jag, nä jag somnade...
så när vi väl hamnade på invito dog jag lite lätt och tog kvart över ett bussen hem!

idag pluggar jag inför provet på tisdag, 4 kapitel med en massa massa text och jag undrar lite smått för mig själv när kreativ inlärning med bilder försvann?

vi valsar på

skulle upp ur sängen vid sju, men det gick verkligen inte. har aldrig i hela mitt liv varit så trött som jag va i morse, så vid nio klev jag upp istället och kom lagom till idrotten!
dans stod på schemat, tränade lite vals inför balen, lsk kommer kicka ass!

efter skolan va det möte på hedbergska om balen, den kommer bli så bra!
ni kommer älska den! <3

nu ska jag bege mig mot solariumet (om man inte gör det så ofta så är det typ okej)
sen plugga järnet, naturprov i morgon...

vem är det som pluggar och pluggar men aldrig kommer någonstans?

dödstrött idag, farligt med sovmorgon antar jag!
naturkunskapsprov på fredag
organisation och ledarskaps prov plus uppgift på tisdag
ny svenska artikel som ska skrivas
ny samhällsuppgift
fattar inte varför det i alla år alltid blir så här, kan inte lärarna planera lite bättre så man slipper allt i sista sekund. sur och grinig blir man när man aldrig kommer nånstans!

nu tar jag ett lång varmt bad och drömmer mig bort, fy bubblan!

syndar

förlåt gyd, ty jag har syndat!
eller något i den stilen?!
råkade bara klicka in lite fort på members.com och typiskt nog va det mördar rea på skor!
klickade hem ett gäng, och ja, antagligen kommer dom samla damm under sängen, men fy så fina dammsamlare!

vad gick då kalaset på? 335 kr inklusive frakt, jäkligt nöjd!


lucia

idag va det lucia på skolan, västermalms ivik'are ställde villigt upp och även i år fick vi ett luciatåg.
dumt att klaga, men det va ingen höjdare.. :/
uppe på metropol bjöds det sedan på lussebullar, julmust och filmklipp från förra årets julshow!

efter skolan ringde pappa och frågade om jag skulle med på birsta och köpa en gryta.
så så fick det bli, sökte land och rike runt efter den där grytan men nu ligger den väl inslagen.
en julklapp till sig själv från tomten påstår han.. det är ju inte konstigt att man är som man blev, med dom generna. och helt smärtfritt köpte han ett par snygga skor också, äntligen...

nu sitter jag och pluggar på mitt naturkunskapsprov som vi har på fredag, håller alla tummar jag har för att det ska gå bra!

farfar och farmor - vad önskar ni er i julklapp?
ringer i veckan och då vill jag ha en lång önskelista!!

får utlopp för min energi

idag har det varit en så himla konstig dag, har liksom gått och väntat på att något ska hända, men inget händer... alla har bara varit trött och less och tyckt att jag pratar för mycket, vilket jag kanske i och för sig har gjort. (somnade tre i natt så jag har mina skäl till att vara lite snurrig)
men sen blev det inte bättre, fick nått sjukt infall och städade bort alla mina saker från mormors föråd. sen fortsatte jag här i lägenheten och nu kan man inte gå genom hallen för att det är så mycket saker som jag ska slänga. lite som extrema samlare när det är saker fulla golvet som är staplat på varandra, och så en smal gång i mitten! precis så ser det ut nu! mamma kommer få damp när hon kommer hem och ser att jag har gjort mig av med lite saker... men jag måste också få utlopp för... min energi jag med!


de tre vännerna och jerry

sitter och pratar lite med tobias i facebookchatten och får veta att det finns officiella smeknamn på oss i klassen. mitt namn har helt bytts ut bland klasskompisar och lärare till forsan, vilket inte direkt är någon nyhet. rebecca är mattsson, linnea är sankan. sofie är hådda och frida är såsing. men så säger tobias, "nya tag hos salle näst helg" och här sitter jag som ett stort frågetecken och undra vem sjutton salle är? nån kompis till kovland kanske? men så fattar jag, salle = hanna!
så nu är är smeknamns kretsen fulländad kan man väll nästa säga!

och för er som missat det så går numera charlie, nillsson och lövet + rasmus under namnet, de tre vännerna och jerry!


vilken satans helg

känsliga läsare varnas!

vilken satans helg!
fest på sofies partyvåning för att fira hanna kan man säga är som en helg då man tror att man minns det mest, men inte gör det. och det man faktiskt minns vill man glömma. vi snackar myndiga ungdommar som beter sig som ett gäng fjortisar, som kor ute på grönbete, som när katten ser råttan. ja ni fattar nog grejen.
vi började kvällen med tjejmiddag, sminkade oss och ja, myste på helt enkelt. men någonstans gick det snätt. antagligen när den outblandade 22% kalla glöggen kom förbi med ett gäng redlöst fulla grabbar som spydde ner hela stället. ungefär där gick det snätt!
sen halkade jag frida och rebecca ner mot krogen vilket nog är en av de roligast grejerna jag har varit med om, klackar, vin och is är ingen hit!

halv fyra va jag iaf hemma, och 12 timmar senare var jag typ på benen igen. aldrig mer!!
ikväll tog vi iaf en myskväll med chips, dipp och cola. och en massa skvaller såklart!

grattis hannapanna123

försökte skriva några rader igår, men det ville sig inte riktigt. hela bilden va sne och gud vet vad.
men nu verkar ju allt vara i sin ordning igen!

i morse åkte jag sofie linnea frida och rebecca till hanna för att bjuda på lite frukost och gratta henne på hennes 18års dag, ÄNTLIGEN! va riktigt mysig, det gick till och med lätt att kliva upp i morse!

sen idrott och sen hade vi ca 2 timmar utan lektion så då tog jag och en massa andra från klassen och åkte till ikea och handlade julpynt till klassrummet. doftljus, stjärnor i fönstret och en massa ljuslyktor, super mysigt!


fullt ös, medvetslös

hann med en massa idag med!

började dagen på hedbergska då vi gick igenom allt som vi ska ha på prov på tisdag.
sen bort till västermalm för naturkunskap och lunch.
sen hade vi vår redovisning om fetischer, som blev ganska rolig.
sen uf-mässa med tjejerna ur klassen, tyvärr skulle jag iväg till tandläkaren på engång så hann bara kolla en snabbis. hos tandläkaren slipade jag in min bitskena, tur man är singel nu kan man ju lugnt säga. minst sagt avtändande! sen möte på metropol med kåren och sen hem till mamma och packa. och nu är jag hos pappa, vi har ätit pizza och sen har han hjälpt mig med lite plugg.

har också lyckats dradig på mig lite ont i halsen. gick en sväng med viggo förut och det är ju så himla kallt... ska ta en varm dusch och försöka sova nu så blir det förhoppningsvis bättre!


stor varig äcklig blåsa på mitt öra från silverschampo..

pang säger det bara och så har man varit hemifrån i 14 timmar och är helt snurrig i huvudet.

försov mig lite smått idag, så kom in lagom på lektionen då vi skulle redovisa vår fjälltur, som vi senare fick bra kritik för.  åt världens jätte lunch, köttbullar, man får i sig huuur många som hellst. köttbullar<3 i alla fulla fall, sen hade jag hanna och emilia projektarbete. gjorde klart det allra sista, på fredag smäller det!

sen började vi med vår hälsopedagogiks uppgift som vi har haft 4 veckor på oss att göra, och som ska vara klar i morgon. framförhållning är inte vår starka sida, men det kommer bli skitbra! vi ska prata om fetischer och har gjort en minst sagt rolig film o ämnet.
sen middag från coffee house som vi åt tillsammans på skolan eftersom det var öppet hus på skolan fram till halv åtta. hade sedan tänkt gå på basket, men blev lite finslip på fetischerna tills i morgon hemma hos frida.

och som om inte detta vore nog så har jag tydligen haft en klump med silverschampo bakom ena örat i natt som har gjort att det har bränt hål på "öronvingen". skitont gör det. och så blev det en gigantisk vit varig blåsa som gick sönder. tur man hänger med ledarskap som snabbt spritade, torkade och fick det att kännas lite bättre. dock påstår dom att det vänder sig i deras magar när dom ser det... hallå? min mage då?


aja... nu är klockan elva och det är dags att bädda ner sig med lite till plugg.
i morgon väntar en nästa lika jävulsk dag igen, men det tar vi då!

helgen

jorå, fredags middagen med damerna blev precis som man hade väntat sig, god mat och en massa skvaller.
men vi tio kände jag att det var dags att bege sig hemöver för att sova. men svängde förbi statoil och köpte ben & jerrys (som om jag inte vore mätt nog, men det är ju så gott!) vi hyrde (men fjärrkontrollen<3) tidernas sämsta film som fick de svart vita filmerna att kännas välgjorda. 2012: ice age - se den inte!

i lördags åkte jag pappa monica och klara upp till östersund. anka har fyllt 50, och så va det julmarknad på jamtili så slog väll två flugor i en smäll kan man säga. blev även en sväng förbi farmor och farfar, kul!
efter en trerätters så rullade vi hem ganska smärtfritt och plockade upp hanna på vägen, vi satt i soffan hela kvällen och pratade och pratade och pratde lite mer. prata är något både hon och jag är jäkligt bra på!

idag sov jag till ett vilket va himelskt skönt! sen åkte jag hem till mamma där julmat väntade.
ikväll har jag kikat på en skitspännade dokumentär om norska läkare som tvingades till koncentrationsläger för att lära sig om "rashygien" under hitlers tid. kan säkert vara bra att veta om man råkar hamna i heta stolen i postkodsmiljonären, annars tycker jag nog mest bara att det är intressant.. kompencerade iaf med att avsluta kvällen men lite pan am.



fredag den 2a december

då va det fredag då!
är ju faktiskt riktigt trevligt med helg!

för stunden sitter jag och väntar på att hårfärgen ska färga bort min fula utväxt, blir nån nyans mörkare. (och önskar att man får hårmodells tjejens ansikte, hjälp vilken dam!)

ska snart åka iväg och hämta pappa från flyget och sen blir det ut och äta med damerna i klassen (dam är ett roligt ord) riktigt roligt att i princip alla kunde!

aja, nu ger jag upp

RSS 2.0