lördag

traskade som sagt iväg till jocke igår kväll (genom snöstormen...)
var i vanlig ordning sen, men väl på plats väntade plankstek på mig. lagom nöjd tjej, minst sagt!
min lördag har jag ägnat åt att färga håret, känner mig nästan nöjd nu!
och ikväll bär det nog av mot elise med sally för lite fest, dock tveksamt om det blir nån utgång för mig!

freeeeedag

att traska tillbaka till skolan efter en skön fjällresan kan ju vara en av de tråkigaste, jobbigaste sakerna som finns. vi alla, lärare som elever, har också varit väldigt trötta. detta har för min del resulterat i våldsamma skrattanfall hela dagen, mins sagt!
efter skolan traskade jag iväg till optikern, trodde att jag skulle få en massa skäll för hur jag sköter mina linser men slutade istället med att jag och optikern berättade läskiga-lins-historier för varandra. hon vann, inte helt otippat!
nu sitter jag här, med andra omgången hårfärg i håret, nyss va det gult, men nu är det grått.
spännande det där, man köper nått som man tror är bra, det kliar satan och så hoppas man på det bästa.
ikväll ska jag hem till jocke på middag, har i förväg gjort en topp tre lista över värsta grejer som kan hända. men skriver jag ner den så kanske det slår in, så låter bli! hoppas på något riktigt jobbigt att äta, typ tacos, men han är ju lite utav en jäkel på att laga mat så blir väll nått överambitiöst.

bilder från vemdalen

har haft några riktigt fina dagar med ledarskap uppe i vemdalen.
åkt skidor, skrattat och rensat huvudet rejält. känner mig trött i kroppen men samtidigt fylld av ny energi. känns också tråkigt att det här antagligen är vår sista resa ihop, men man ska avsluta när man är på topp har jag hört. låter bilderna tala för sig själv!

Fjällen

Varit nervös inför fjällresan, just pga den här dagen, alltså ut-och-åka-skidor-på-fjällen-dagen! Men morgonen började bra, liften va sönder så fick gå upp, och eftersom jag inte har nått glid men grymt fäste gick det asbra! Gick upp till en stuga, åt lunch, blev fulväder, bestämde oss för att gå samma väg tillbaka! Så turen blev 2 timmar kortare än tänkt, men ändå har vi åkte ca 11 km skidor!


Grinar lite

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och grina lite efter denna helvetes dag! Allt har gått fel idag, ALLT! Och som om mitt privata helvete inte kan bli värre inser jag att det är ett svart streck genom min lins på min iPhone!
Bläääääää


filmer från lördag


bilder från lördag


helgen

har fått till två riktigt bra dagar nu i helgen.
i fredags lånade jag med mig elin hem, gjorde pizza och sen gick vi på bio.
hunger spelen, en av de bästa filmer jag sett nångång! så himla bra!!
i går, lördag, träffades jag och mamma på stan, gick på pallas och åt räkmackor och så fick jag nya jeans och en kjol, blev himla nöjd! sen på kvällen kom vickan, magda, amanda och sally hem till mig, vi beställde kinamat och förfestade lite. sen kom även sara förbi och så åkte vi ner mot krogen. blev först bartömningsparty på tandoori och sen jack's. träffade så himla många konstiga killar, varav en visste precis vem jag va eftersom han hade suttit i publiken då jag va konfracier i tonhallen. och han visste typ ALLT om mig. nån annan hette david och var från göteborg och pluggade till sjuksköterska, nån hette richard och så träffade jag en klasskompis kusin som va minst sagt galen, MINST SAGT!
söndag idag, varit ute och promenerat med sara, lämnat skor hos sally och snart kommer pappa med skidor inför fjällresan på tisdag.
BILDER KOMMER!

Trött idag

Varit hysteriskt sjukt trött idag, perfekt när man går 08:30-16:30..
Hur som helst så kämpade jag mig igenom dagen genom att äta! Massa lunch, godis risifrutti mackor osv! Inte bra inför sommaren, haha!

Efter skolan la jag mig i badkaret och dog! Och snart ska jag gå och sova, sover absolut senast halv tio ikväll!

Rebecca och jag idag på företags ekonomin


onsdag

vet i sjutton vart veckorna tar vägen, men nu har även denna vecka passerat och nästa vecka är jag i fjällen! veckan har i alla fulla fall varit bra, i måndags kom malin hit, vi kikade på jackass och babblade en massa. igår, tisdag, belv det filmkväll hemma hos malin med emilia sara julia och jocke. filmerna var extremt dålig och fick myror i hela kroppen, sällskapet va däremot i toppklass!
nu är det onsdag, jag har en arbetsintervju inbokad (trotts det en jävla ångest inför sommaren)
jag har köpt nya linser som man kan sova med, emilia skrämde skiten ur mig igår!
och det visade sig bli ett riktigt fynd då dom här kostar 450 kr för 3 månader istället för 900 kr, nöjd!
och så har jag mumsat på årets första mjukglass, härligt!

farmor och farfar - se hit!

farmor och farfar, jag har glada nyheter.
farfar, läs nu detta för farmor!!
det hela började igår då jag fick ett samtal av okänt nummer. hann dock inte svara, men hade fått ett röstmeddelande också. personen var ingen mindre än silvia som är chef för organisationen sveriges elevråd, (eller nått sånt). hon hade i alla fulla fall lämnat ett meddelande där hon ville att jag skulle komma ner på en rekryteringsdag den 12 april i stockolm för tjänsten som verksamhetsutvecklare. idag, nyss, pratades vi vid! än så länge vet varken hon eller jag vart det kommer finnas tjänster ledig, då de alltid annonserar ut alla tjänster och sen ser vilka som bli ledig. men jag har bestämt mig för att åka ändå och hoppas att det finns en ledig tjänst i närheten av sundsvall, och såklart att jag gör bra ifrån mig så att jag drar hem ett jobb!
SJUUUUKT SPÄNNANDE!
tar för givet att vi ses på min födelsedag så ska jag berätta mera!

måndag

måndag igen då.
började min vecka med att dela ut lite studentmössor och kläder.
sen "pratade janne på om lite allt möjligt" - som jeve skulle sagt.
försökte ta mig till stan med hjälp av buss från skolan, men engelska -skolan-barnen köttade i vanlig ordning. som tur va kom sofie i bil och räddade mig linnea och tobias från kaoset, och bussen som vi precis missat.
nu är klockan snart tre, solen lyser och jag känner mig glad.
därför tänke jag nu gå och träna, hör och häpna!!
ikväll blir det soffhäng med malin, och antagligen ska vi se nån film som "man bara måste ha sett" som jag har missat, såklart!!
dagesn missöde

helg

inledde på bästa sätt men en skön kväll i soffan igår kväll,
idag är däremot är utbudet större. men lutar mot en kväll hemma hos sara.

godkväll mina vänner, godkväll!


kaos

man slås ibland över vilka fördomar man har, och hur mycket roligt man missar på grund utav dom.
igår kväll struntade jag i dom, och fick en grymt bra kväll med johanna lollo och jessica. bör göras om!

vaknade upp vid tolv nångång, åt kinamat till lunch och begav mig sen till skolan vid tre.
väl på skolan laddar min mobil ur, och eftersom jag har glömt mitt anteckningsblock hos johanna (som innehåller alla anteckningar till morgondagens prov) så måste jag ju försöka få tag på henne. till saken hör bara att jag får fel nummer x antal gånger när jag väl har lyckast låna en telefon. jag springer runt i olika klassrum och får tag på en johanna, (som ser skitlycklig ut för att få komma ut till mig och slippa matten) men såklart säger jag: nej, inte du, du är fel johanna! och tjejen traskar tillbaka till sin bänk högröd i ansiktet.
men efter 25 minuter fick jag tag på henne, så nu är allt frid och fröjd!

nu ska jag sätta mig och plugga, och eventuellt får jag lite pluggsällskap av marcus! :)


Fan va bra man kan ha det!

Grym skoldag, från tio till två!
Livets-stora-frågor-snack med Rasmus i en timme efter skolan, och ikväll tar jag mig en sväng förbi Johanna. Är i princip ledig i morgon, då vår lärare blivit sjuk.

Fan va bra man kan ha det ibland!!


Bildligt talat

Hej mina kära vänner!
Ibland kan det ju vara svårt att ta sig igenom ungdomen, man blir förvirrad, gör konstiga saker, skrattar åt sånt som är förbjudet och gråter åt sånt man egentligen borde skratta åt. Man springer på fina och fula människor, och ibland dom man tycker om. Den bästa påspringningen jag har gjort är nog Sara, hon tycker som jag (alltså säger det jag vill höra) är jävligt snygg och är lika fuckad i huvudet som jag. Killar där emot är lite trixigare, dom springer man sällan på, men när man väl gör det springer man oftast på dom i stora klumpar. Som om alla killar bestämt sig för att gå ut och springa exakt samtidigt.. Men hur det än är kommer man så småningom att ledsna på att springa runt med alla dessa killar och bestämma sig för ta med sig en in genom porten, och då är det jävligt viktigt att hall-lampan fungerar så att man hinner ta sig en ordentlig titt innan dörren går igen och det är för sent.
Vad menar jag nu med detta? Ingenting alls egentligen, men det är värt att tänka på!

Godnatt


vår

slutade runt tre idag, så smet hem och ut på balkongen.
en bok, dator, halsduk och solglasögon
underbart


 

Kommer inte på någon rubrik

Drog upp till Östersund över helgen!
Hälsade på farmor och farfar och mina faster, va på gregorie marknaden som är på torget mitt i stan och så va tanken att vi skulle åka skidor, men blev en promenad på Storsjön istället då jag kände mig otaggad, och vädret va inte mycket att hurra för heller.

Idag körde första skoldagen igång, blev en skön start från 10:00-14:00. Kände dock att jag hade svårt att sitta stilla och koncentrera mig...
Efter skolan va jag iväg och sökte jobb, och sen blev det ett väldigt långt balmöte, känner på mig att balen kommer bli grym! Nu kastar jag i mig lite mat och sen drar jag iväg till Jocke, han har utlovat skräckfilm av högsta klass!


Mitt odjur

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1320191/images/2012/pic_193058761.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1320191/images/2012/pic_193058867.jpg" class="image">


så här hade jag tänkt mig min dag!

idag:

köpa handskar
köpa sladd så jag kan spela musik och köra partybil3000 istället för... bil
köpa strumpbyxor
äta
städa bilen
söka jobb
gå ut och gå med odjuret
hämta pappa
packa
sova


ja, nått sånt hade jag tänkt mig idag.
har kommit till punkt nummer fem, men drar mig lite.
städa bilen är ju inte direkt det roligaste.
hittar inte heller några strumpbyxor, sluuuuut i exakt hela stan.


Livet leker,

Ja, så har några dagar till gått. Har känt nån slags panik över att jag inte vet vad jag ska göra, men nu är resten av veckan planerad så nu kan jag äntligen börja njuta!
Igår kväll körde jag Sara Mattias och Jocke lite spelkväll, jag va grym på monopol. Något som störde dom andra eftersom jag va minst sagt frånvarande, hahaha! Vid två inatt va jag hemma och då kunde jag inte tvätta bort sminket eftersom jag va tvungen att blunda då, och vi hade precis sett en super läskig film... Tragiskt!!

Idag har jag och William åkt skoter och grillat korv, vart något imponerad när hon gjorde upp eld med en tändsticka! Själv satt jag och åt nått chipsliknande snacks och tittade på, kändes jämt fördelat! :)

Måste också få berätta att jag har sökt ett jobb som verksamhetsutvecklare för elevkårer i Västernorrlands och Jämtlands län. Och i morse ringde hon som anställer folk. Hon såg att jag bara var intresserad av den tjänsten här men frågade om jag kunde tänka mig en tjänst i Norrbotten och Ångermanland, då hon inte visste om tjänsten jag sökte här skulle bli ledig. Dock skulle tjänsten i Norrbotten och Ångermanland tillsättas i mars, och då går ju jag fortfarande i skolan. Ganska självklart att jag inte fick något jobb pga det, men känner mig glad över att hon ringde och hittade något intressant i mig! En egoboost3000!

Nu ska jag sova med ett leende på läpparna, life is good!


Shopping, middag och bio

Nackdelen med lov är att när man äntligen får sova så går det inte. Riktigt dålig stil av John blund känner jag, som tur är har jag ju min bok på lite mer än 600 sidor så har ju det jag gör!
Idag blev det ännu lite mer shopping på birsta, och nu ikväll va jag och mamma och åt biosupé (kanske inte stavas så, men ni förstår vad jag menar) och den såg vi "en gång i Phuket" som var en hysteriskt rolig film enligt mig! Både jag och mamma tjöt av skratt och störde nog halva biosalongen!

En mindre kul sak är att jag åt smörgåstårta idag på charm, som nog va lite gammal.. Ligger just nu i fosterställning i soffan och hoppas på bättre tider! AJ SOM FAN!


söndag

blev ju som sagt fest igår igen, i vanlig ordning.
hade en helt okej kväll, med några inslag av kaos.
avslutade på bästa sätt på max!

idag har jag och mamma varit på stan, hittade massa fina smycken som jag köpte. och så lite böcker. blev även en fika på charm, då jag talade ut om min förvirrade tonårsvärld. tur min mamma är klok!

skönhetsbibeln för 60 kr, nöjd tjej!  örhängen från indiska, ring och armband från glitter
 

en bok på 600 sidor!
bjuder på en tjusig min!


yrar på i vanlig ordning

hej mina vänner!

vet i sjutton vart den här sista veckan innan lovet började tog vägen.
fullt upp med plugg, som gav resultat, och så har jag träffat sara och kväll, och en kväll blev det filmkväll med malin och emlila. igår blev det tp-kväll med sara och mattias hemma hos jocke, och jag och sara kickade såklart ass och vann! och ja, jag erkänner att jag brukar vara dålig på sånna där spel, men igår gick det faktiskt bra! AS nöjd!

idag ringde william och väckte mig och så spikade vi en lunch på coffee house, mycket gott och trevligt! sen blev det lite snabbshopping, bland annat på body shop!
vi står och luktade på allt möjligt och så kommer damen som jobbar där fram för att hjälpa mig/oss. jag gillar en jordgubbslukt men william tycker den luktar "dagis". och jag säger lite skämtsamt,
- jag men va fan, du ska väll inte lukta på mig!
jag tycker i vanlig ordning att jag är super rolig, men ingen skrattar utan någon jobbig pinsam tystnad uppstår. jag tar iaf dagislukten och går mot kassan. OCH då händer det.
damen bakom kassan tar fram ett prov på ansiktskräm och GER TILL WILLIAM, (william ser alltså ut som en "hårding" men skägg och skinjacka) och han bara stirrar på den där lilla förpackningen. tillslut tar han emot den, motvilligt. OCH JAG DOOOOG av skratt utanför!
obetalbar situation!! dit ska vi gå oftare!!

nu ska jag laga middag och sen blir det party!
på återseeande!

RSS 2.0