Reser

Sitter på skrivande stund på tåget. Är påväg från Avesta till Uppsala. Där byter jag tåg till Gävle och sen till Sundsvall! En sjudundrandes massa resande. Men tror att jag börjar komma in i det, även fast man inte får så mycket till liv. Åker sex på morgonen och är hemma åtta på kvällen, nästan jämt! Dock har jag ju valt det själv och tycker att det är riktigt kul att varje dag gå runt på upptäcktsfärd i nya städer!

Men i morgon har jag bestämts att jag ska vara ledig, ska nämligen åka och hälsa på Hanna från fredag till lördag uppe i Östersund! Längesen vi sågs så det ska bli kul! :)

Avesta krylbo


Tisdag

Drog mig motvilligt upp ur sängen, traskade till kontoret, jobbade, åt lunch med Matilda. Mycket mysigt <3 traskade tillbaka till kontoret.. Mitt internet slutade funka. Jag blev less.. Pluggar på min föreläsning inför i morgon. Är på sida 14 av 54! Måste fixa en massa annat kolijox, ikväll blir det övertid! Men först middag på nån go restaurang.. Nu blir det fika paus!


Måndag

Så va det måndag igen och jag sitter på kontoret, för kanske första gången på riktigt. Sitter och förbereder min elevskyddsombudsutbildning. 160 kommer och lyssnar i gävle på onsdag, lagom svag i knänen.Känns himla skönt att jag stod på tonhallens scen förra året och va konferencier, har fått en liten aning om hur det kommer bli, men hjälper gör det nog knappast..

I övrigt började jag sent idag, passade på att städa lite efter helgens fest. Var nog längesen jag skrattade så hejdlöst, påriktigt, en riktigt superduperdunderbra kväll! tack <3

Vill bara påminna om att det är dags för löneförhöjning

Som sagt, vem skulle inte vilja dela kontor med mig? -superstädar'n3000


Fredag

Igår kväll var jag och Sally och tränade på ego! Tog ut mig rejält och svettades i floder (gillar att gå in i detalj) efter det åkte vi hem till Sally och bastade och bara mådde och sen åkte jag och hämtade Jocke. Allt detta innebar att jag inte somnade för än vid tolv, och så ringde klockan 04:45 i morse..

Idag har jag åkt tåg till Sandviken, skönt att de fått till järnvägen, har åkt ersättningsbuss i flera veckor.. Men hur som haver, höll en kort snabb styrelseutbildning för att de bara var tre stycken, allt sprack kan man säga.. Och nu får jag sitta på tågstationen i tre timmar innan mitt tåg rullar hemöver.. Sjukt less blev jag.. Men så pratade jag en sväng med Johan (ljuset i mörkret) och insåg att jag faktiskt hinner äta lunch idag, en lång god lunch! Jorå, positiv ska man vara!

Dagens missöden..


Min första utbildning

Sitter just nu på tåget påväg till Säter! En liten håla bredvid Borlänge, tror jag.. Aja, fem timmar tar det dit iaf! Känns skönt att ha lite tid på sig! Har inte sovit ett skit i natt för att jag är så nervös! Känns ju ganska töntigt egentligen men just i natt kände jag mig liten och livrädd! Fick sova en stund på jockes mage iaf, pluttinuttigt!
Nu måste jag sätta igång, 16 timmars arbetsdag -here i come


RSS 2.0