Emelie <3 Sara



Ikväll har jag träffat min fina Sara, det finns en hel del att gå igenom när man precis börjat gymnasiet och inte setts på en vecka. 

 

 


Franska på Hedbergska

Vid åtta var jag vid hedbergska för den första franskalektionen, jag och kevin yrade omkring där några minuter men sen hittade vi rätt. Men det visade sig att franskan började halv nio, och inte åtta.. Men franska är inget för mig, känner bara hur jag verkligen inte orka med allt det där, nu när jag faktiskt kan välja! Inte för att jag inte fattade, för det gjorde jag, och dom jag pratade med va himla trevliga, men nej tack. Så nu sitter jag och tänker på alla högskolepoäng som går förlorad bla bla bla! :/

Förutom franskan har det varit en bra dag med 2 koppar varm choklad och 2 koppar kaffe, galna skrattanfall, härliga namn-rundor, störda tungvrikningas fraser på engelska och en trevlig sväng genom hela västermalm i jakt på brandlarm, vattenslangar och halkskydd! (säkerhet och arbetsmiljö heter kursen) 


Lektioner och kaffemaskiner

Idag va det vår första "riktiga" skoldag, och jag börjar känna mig lite "varm i kläderna". Har haft mentorstid vilket innebär inloggningsuppgifter till datorerna och lite sånt, och sen har vi haft ULS (utveckling, livsvilkor & socialisation) riktigt kul tror jag att det kommer bli! Förutom det har vi hittat en trevlig kaffemaskin som serverar oss gratis varm choklad, gillar skarpt! 




 
 

Andra skoldagen

Idag var det ju som sagt andra skoldagen, huua så nervös jag var! Igår kändes det inget speciellt att komma dit, men idag... fy bubblan!! Och det blev precis så där jobbig stämmning som jag hade tänkt mig att det skulle bli 
- alla satt i ett rum som i en ring, upptryckta efter väggarna, jag kom in, "ensam och rädd" och stod och tittade på alla som i sin tur tittade tillbaka! Hittade dock ansikten som jag kände igen från Katrinelund, och såklart (typiskt mig) var jag tvungen att kommentera den jobbigt tysta situationen högt och tydligt.. Sen har jag kommit på att det i princip bara är jag och en kille till som ställer frågor och svarar på dem i klassrummet, och när jag kom på det fick jag lite smått panik! Så jävla typiskt mig att aldrig kunna smälta in och hålla tyst.. 

Idag har vi också gjort packlista med galet mkt grejer och fått ett schema inför nästa tisdag och onsdag när vi ska iväg och klättra i ett berg och vandra. Runt högakusten tror jag det var. Ruggigt skoj! 
 

Första dagen i gymnasiet 2009

Dagen började på värsta tänkbara sätt, jag var flyförbannad! Mamma kom in i mitt rum och undrade om jag var vaken, och jag fick psykbryt och började gapa och skrika och ha mig som bara den! "vaknade på fel sida"  
Men det blev bättre och jag och Jasmine  rullade iväg med bussen ner till navet, där vi hade mindre flyt och missade 3an vilket gjorde att jag fick gå bort till västemalm, vilket gjorde att jag kom försent! bra jobbat emelie!
Men jag hittade hela klassen och vid lunch hittade jag några trevliga tjejer som jag krokade ihop med!  Sen blev det presentationer av varandra, allt som allt va vi där sex timmar! Rätt tärt första dagen, men dumt att klaga. 

Sen åkte jag in till stan och träffade pontus, svenne, thore, kajsa och anna på barista!



första dagen i 9an 2008

morgonfrilla vs nyklippt!


RSS 2.0