drar iväg till stan med thore!

 

aldrig tv-spelsproffs!

igår va jag och emilia hem till rasmus! tanken va att vi skulle spela tv-spel och snacka skit! men tur i oturen (emilia och jag är jävligt dålig på tv-spel) så va det fotboll på tv, så vi kikade på den och sen spelade vi kort enda tills jag blev rastlös och började utöva rörelser på pilatesbollen! emilia och rasmus va inte sen på att hänga på...

här är rasmus kyrksal som nu är vardagsrum och kök! under köksbordet är dopfundet!

jag fortsätter att äta på donken

ja kära läsare, när jag skrev att jag hade gått 5,2 km och va heeelt död tänkte ni förmodligen att jag äter på donken varje dag och är rymdens lataste och fetaste tjej! men ni kan vara lugn! jag menade såklart 5,2 MIL! så jag kan med gott samvete fortsätta äta på donken varannan dag!
så då va det uträtt!

emilia, hahaha <3

sol + utslag i ansiktet

vaknade i morse av fredriks väckarklocka och kände mig oväntat pigg trotts att klockan inte ens va sju! fredrik själv ville sjukskriva sig, men jag tröck ut honom ur sängen och somnade om! HÄÄÄRLIGT! :')
vid tolv kom emilia, vi la oss på brygga och stekte! så himla skönt att få sola lite!
när vi kom in igen såg jag att jag såg ut som att jag gått igenom ett mygg-bo! små och STORA röda svullna prickar i ansiktet! känner mig super snygg...



skööönt att vara hemma!

hemma från min 5,2 km långa fjällvandring! (tanken va att vi skulle gå 4,9 km men kollar man inte på kartan sååå...) vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. det är inte som att gå några varv i sidsjön.. det är jobbigt, väldigt jobbigt! och när man har gått tillräckligt långt börjar fötterna värka, knäna värker, ljumskarna värker, höfterna värker, ryggen värker! det enda som man inte har ont i armarna! till och med ansiktet svider av alla kalla vinder och det snöblandade regnet! men känslan när man sätter sig ner i en kokhet bastu och tänker tillbaka på kilometrarna man har gått känner man sig så otroligt, otroligt, otroligt nöjd!
OCH helt ovänta sprang jag på simone upp på sylarna! hur stor är chansen att man träffar någon man känner där uppe kan man ju tycka! vilket fall så va det väldigt trevligt och vi satt och pratade en massa massa timmar!

helags


mina helsnygag byxor på sylarna




fjällvandring

men hurrni! om 2 dagrar är det midsommar! hur sjukt är inte det? jag har inte ens tagit mitt första dopp än! på midsommar lär det inte heller bli nå bad, för jag ska fjällvandra med pappa! man kan säga att jag åker tillbaka till vintern! men skönt ska det bli, frisk luft, tomt och tyst!

vi ska gå  ljungdalen-helags-sylarna-storulvån, blir 49 km på 3 dagar! önska mig och mina ben lycka till!  



en dag med min bästaste bästa vän

jag och tider går verkligen inte ihop!!! skulle träffa emilia halv två idag på stan, det gick så där. fem över två va jag framme. ingen lysande start på dagen kanske.. men vi kilade in på donken och sen kunde man skratta sig lycklig igen!
blev tre par trosor och ett par jeans för min del! 190 spän sammanlagt, det gillas skarpt! emilia där emot hade inte samma flyt! pank som bara den va hon.. lustigt med tanke på att hon har jobb och inte jag.. måste vara för att jag har svartbälte när jag hamnar mellan rea-skyltarna!

på kvällskvisten har jag varit med fredrik! vi kikade på i love you phillip morris. helt okej men ingen höjdare!
för mkt bögkärlek och bögsex....

leopard vs blommigt

redan första gången jag tänkte meningen "jag ska skaffa blogg" har jag sett nån slags fin bild framför mig där jag har en vit, kanske blommig design. där jag använder ord som fin, underbar och fantastisk. där jag lägger upp fina sommarbilder på bruna glada tjejer i sommriga klänningar och killar med upprullade byxben.
förstår ni på ett ungefär? 
men så kikade jag igenom min blogg.. den är leopard mönstrad till att börja med, jag skriver aldrig ord som fantastisk eller underbart och jag förmedlar inte alls den är lilla "gulliga" känslan...
men så plötsligt, just i den här sekunden, börjar jag att skratta! det är ju inte jag för 5 öre! jag klär mig i leopardmönstrade kläder, jag avskyr blommigt, tycker folk som säger att saker är "fantastiskt" är överdrivna och ja.. jag svär. vrf skulle jag vilja ha en sån blogg?
om jag skulle ha en sån blogg, folk skulle läsa den, och sedan träffa mig, skulle det vara som att upptäcka att den coola killen med färgglada kepsar och en snygg skateboard lyssnar på vikingarna.  

jag får helt enkelt hålla mig till att läsa de blommiga bloggarna!

passar på att slänga in en riktigt bra låt!

bikinilinjer

äntligen börjar värmen smyga sig på! så fort jag såg solen kämpade jag mig upp ur sängen, tog fram en bra bok och satt mig i solen och skaffade lite bikinilinjer. känns mkt bra! sen kastade jag mig in i duschen för att fredrik skulle slippa en ruffsig, svettig emelie. men då ringer pappa och säger att vi ska på ikea och köpa en hylla som jag pratat om väldigt länge! så nu har jag gått på ikea med väääldigt blött hår, osminkad och bikini under kläderna. såg ut som att jag gick utan bh ungefär, sweet..

på återseende!

en strålande helg

fredag:
drog till fredrik, emilia kom, fredrik åkte. myste med emilia och sen vidare till elias place. levde rövare i elias förråd med axelsson och sofia och dog av skratt. fortsatte att dö av skratt och sen hem till fredrik för att dyka ner i hans säng så hårt att hans näsa höll på att gå av!

lördag:
åkte och köpte grejer till fjällvandringen med pappa som jag ska iväg på över midsommar. klippte gräs and made some money. kollade på bröllopet och fällde ngr tårar. åkte till sara, köpte godis, åkte till johan, splade tv-spel och kollade på instängda 2. skrek! åkte till fredrik vid halv tre på natten och fick en låååång genomgång av hans partykväll, så full! ^^
jag: fredrik, jag orkar inte åka hela vägen hem till pappa nu, jag sover hos dig!?
fredrik: mm, låter bra! *sover*
jag: bra, är hos dig om 20 min!
fredrik kommer och öppnar dörren, jag kliver in i hans vardagsrum, han kramar om mig, tittar ner på mig och säger "är du här? vad gör du här?" men ba "sweeet,hahaha"

söndag:
myste med fredrik till tre, hem till pappa och äta middag. sen hem till mamma, promenad, och sen basket med godingar!

känns lite som en svenska redovisning det här, aja! sängen nästa!
 

godmorgon i stugan!

blev precis väckt av min faster anka, hon har tydligen hittat fina armband som i vanliga fall går på 500 men hon kunde få tag på dom mycket billigare, så nu skulle hon köpa ett till mig! armbandet ser ut så här 
känns som en helt okej start på morgonen!

nu ska jag lägga mig i ett bad och bara vara, sen ska jag nog åka ner en snabbbis och köpa en snygg väst och sen blir det som det blir, heheh!


emelie ♥ emilia

   
(klicka på bilderna så blir dom större)


I throw my hands up in the air sometimes - saying AYO


i'm back!

mitt så galet slaviska bloggande tog uppenbarligen sommarlov, skönt kan man ju tycka! eller?
anyway, jag har klippt gräs, en massa gräs! har nog aldrig känt mig så manlig.. och så har jag suttitbarnvakt!
blir fin fina pengar det här!
raaaw!


sen har jag passat på att mysa sönder med fredrik också! men handen på hjärtat.. i morgon ska det bli skönt att inte vakna av fredriks väckarklocka vid kvart i sju!

idag blev en elise+emelie dag! med inslag och issa och olivia, och felicia och lollo!
och som vanligt fyndade jag! en kavaj blev det idag!
här är mina 3 dagar gamla mördar-onda skor! hatkärlek<3




den klubbade oxen emilia!

igår kväll kom som sagt emilia hem till mig. vi tjockade chips och kikade på filmer. vet inte riktigt hur vi tänkte i valet av filmer, dom klassas antagligen som porr! men fan! det livar väll bara upp stämningen lite? vid 2 slocknade vi och nån timme senare va jag tvungen att slå till emilia som låg som en klubbad oxe över hela min säng, och lite på mig!

idag vaknade jag av att rummet kokade, tvingade nämligen emilia att kliva upp inatt och slå av fläkten! hehe!
sen blev det shopping, köpte 7 ringar för 90 kr på hm! det kallar jag lyckat!

 
emelie <3 happy meal leksaker


2 älsklingar på samma dag!

skolavslutning, sommarlov and so on! känns faktiskt inge speciellt. jag har mer ångest över vad jag ska fylla mina dagar med.. fast i slutändan lär jag ha häcken full ändå...!
kvällen spenderades med sara, kempas och johan och lite senare med alla som va hemma hos elias och... spydde och grinade! kvällen avslutades iaf på bästa sett med fredrik! <3

nyss klev emilia innanför dörren, hon har tydligen dragit en fetvurpa i slänten utaför mig, lerig är hon! men sängsällskap som sängsällskap, eller?

the queens of FLF!




det här med shopping!

handen på hjärtat, jag är en jävle på att shoppa! shoppa mycket och billigt! framförallt billigt! men för den sakens skull ser det inte dåligt ut, men idag gjorde jag fet-tabben-3000! hittade ett par rosa kilklacks skor på hm! på dom satt ett litet snöre så man kunde inte "provgå" dom, men jag tog dom endå!
sen klipper jag av lappar och allt annat tjaffs och inser att skorna är en cm för stor!!! när jag går i dom så glappar dom! fråga mig inte hur jag har lyckats med detta, men det ser helkul ut! måste springa tillbaka till hm i morgon och byta till ett mindre par!


förutom att klanta till det har jag chillat i ja & nej parken med teknikarna plus emilia. riktigt varmt och skönt!
ramström bjuder på bilden..  









































paddling i ljustorpsån

så var man ÄÄntligen hemma efter en två dagar lång paddling i ljustorpsån med lidens åttor.
klev upp igår vid sju, åt gröt och begav mig mot metropol MED BUSS, men VÄRLDENS STÖRSTA ryggsäck! folk tittade snett och ja, önskar att jag kunde säga att jag inte brydde mig men det va HEMSKT!

sen åkte vi ut till mötesplatsen, liden-kidsen kom, vi delade ut mat och sen drog vi ut i kanoter! jag och mathias paddlade tillsammans, det tog ungefär fem minuter sen åkte vi bakåt genom ån! men efter ett tag fick vi till det och allt gick strålande, men när vi precis skulle åka in på en strand för att slå läger så kör såklart matias och jag upp på en (osylig)sten. det slutar med att jag står i mitten av båten och hoppar medan mathias försöker trycka bort oss. bra taktik!!

sen slog vi läger och det mesta skötte sig själv, det är iaf vad jag antar eftersom jag passade på att sova en timme! riktigt skönt!

sen blev det trekamp, lidengrabbarna gjorde upp eld åt oss "stadsfjollor" med "törrvirke". sen berättade dom historier om "när dom manglat en bäver för att farmor ville ha skinnet!"  andra körde mer på "ska vi gå hem till mig och koka makaroner och knulla?" "nej?!" "vadå, gillar du inte makaroner?" och "jag har tappat mitt nr, kan jag få ditt?" galna minst sagt!

dagen därpå skulle vi upp sju halv åtta. vi ledare sov till ca halv åtta, liden-kidesn va uppe vid sex halv sju!
sen paddlade vi vidare mot målet! det gick jätte bra enda tills 3 killar fastnade på en sten, klantade till det och ramlade i! (och tappade bort sin iphone...)

när det var 200 meter kvar (mer kan det inte varit) så kommer det massa stubbar och stockar och jag får den geniala idéen att va ska dra kanoten över "sanden". mathias säger nej 100 gånger men det vill såklart inte jag höra! vi hoppar av och inser rätt fort att det är mer vatten än sand och man sjunker väldigt bra! både jag och mathias blir jätteblöt. vi ser resten av gruppen sakta försvinna medan jag tjuter av skratt och mathias står och skjuter kanoten över sanden. (som är full i packning) och är allt annat än glad och säger gång på gång "jag sa ju att det här inte va en bra idé emelie" efter att jag har skrattat klart och mathias har fixat vår båt sätter vi full fart mot resten av gänget och hinner ikapp dom lagom till det är dags att dra upp båtarna och åka hem!


lunchtime


humöret på topp, inga övriga kommentarer



mathias och jag sitter fast på en sten 5 meter från lägerplatsen


kvällsfika


lunch


min gigantiska väska och jag på väg hem!




helgen i helhet

vill inte påstå att det har varit mycket liv i bloggen i helgen, men här är en snabb sammanfattning!

fredag: slutade tidigt som bara den! hade betygsamtal, fick sånna fina komplimanger så jag blev lite rörd på ögat. sen rullade jag och emilia till birsta. träffade axelsson, axel och pontus, köpte en ny bikini (killarna ställde sig lagom coolt vid ett bord, när bikiniprovningen va över insåg jag att dom hade sett rätt in i provhytten hela tiden...) och en tunika på monik! sen hängde fredrik på mig hem till pappa!

nilsson och emilia
 

lördag: pappa väckte mig och fredrik med kommentaren "om ni vill får ni låna min bil". så sagt och gjort, vi drog ut på birsta, hittade inge kul... på kvällen satte emilia och jag oss på en brygga i sidsjön. käkade vindruvor, godis och drack cola! en hel härlig kväll <3

"här är emilia, jag har förvandlat henne.. hon har ju alltid varit liten och obetydlig men nu är det bokstavligt också!"
  

söndag: sov till halv tre då sara ringde och hyvlade av mig. chillade till fem, sen övningskörde jag nån timme. start i backe= inte att leka med!

bikini jakten

jag insåg precis en jävligt dålig grej! det är juni och jag har ingen bikini! va fan har jag tänkt med?
efter skolan, vid två vill säga, drog jag emilia sebastian och nelson runt på stan på jakt efter en bikini åt mig. jag tyckte jag va på alla möjliga affärer men efter lite om och men hittade jag en rosa bikini på HM. det hängde 2 överdelar där, en 36 och en 38. jag är platt som en planka tänkte jag och tog 36an. den täckte ungefär hälften och 38 va inte mycke bättre! så nu sitter jag har och funderar på om jag ska bege mig på bikinijakt på birsta idag eller i morron!

i övrigt är ju skolan totalt död nu! finns inte ett skit att göra. i morron har jag mitt sista matteprov och i helgen ska jag göra min datakunskaps uppgift. ledig måndag, läger tisdag- onsdag, mys med klassen på torsdag, skolavslutning fredag! LÄÄÄÄÄNGTAR! <3
hoppas jag har hittat en bikini tills dess!

emilia visar vad hon går för på den sista engelskalektionen innan sommarlovet

2/6 - 2010

var nyss ute på en hurtig promenad! jag tycker det är SKANDAL att det är så jäkla kallt! vart FAN är sommaren? dock skulle jag vilja inflika med att jag trots allt har blivit brun, på ett icke fake'at vis (!!)

idag har jag iaf varit hemma, har räknat en massa matte, städat mitt rum (mamma blev glad) och varit ute och gått! och sist men inte minst har jag ätit världens godaste men dyraste glass, ben and jerry's! <33

ikväll har jag inte den blekaste om vad jag ska hitta på! skulle vilja samla ihop ett riktigt stort skönt gäng, sitta ute tills det är kolsvart, grilla, en sån som jonas hade gärna fått hänga med - med sin gitarr. och sen skulle jag bara njuta! lite som old days. konstigt att man kan splittras så hårt! 
men skulle man göra ngt sånt nu skulle det antagligen bli en besvikels 


idag när jag satt ute och räknade matte

tisdag - en mysig dag i solen

idag känns det att sommarlovet är på G! vi har börjat samla in pengar till lärarnas blommor, vi har snart vårt sista matteprov och dagarna är förjäkla korta!
idag hade vi brännbollstunering, "jag kunde tyvär inte delta" utan gick på bakgården med sara, köpte oss en varsin stor bulle och satte oss i gräset vid vängåvan. hux flux hade två timmar gått i det undderbara men blåsiga vädret, och jag rullade hem över!

så fort jag är nere tänker jag på det här! tidernas bästa!


RSS 2.0