Massor av saker

Har fått en massa gjort idag, efter att ha tagit mig i kragen!
Har köpt nästan alla studentpresenter, handlat hårsaker till balen, framkallat kort, beställt linser och köpt 4-dagars till studenten. Träffat Johanna, gått en halv mil med Viggo och ätit middag på Ikea med mamma.

I morgon ska jag köpa grejer till min studentmottagning, fixa naglarna, köpa tilltugg till baldagen, hämta pappa på midlanda och sen ska jag träffa Sara Jocke och Marcus!

Skor jag faktiskt skulle kunna tänka mig på studenten, men såklart finns dom inte i Sundsvall...

 


Mycket att göra, ingen energi

Som vanligt när jag har en massa småsaker att göra som antagligen kommer ta nån timme att fixa blir jag liggandes, gärna i sängen framför Facebook. Vet inte i vilken ände jag ska börja i, och så blir det inget alls!

Men nu ska jag strax träffa Johanna på stan, så då får väll hon sätta lite fart på mig!!

Btw, va ute och gick i skogen klockan tio i morse med viggo! Hysteriskt ambitiöst om du frågar mig!!


Lill lördag

Ikväll blev det all star med en massa sköningar från klassen! Själv körde jag bil och drack extremt goda alkoholfria drinkar, som var bra för plånboken med! Men som vanligt när 40-50 åringarna är ute är det dom som är värst, aspackad och gärna stora ryggsäckar på dansgolvet!! Skratta eller gråta!?

Är ju som sagt viggovakt, och han har traskat runt runt och gnällt och mamma har varit tokig på honom! Men nu är han en snäll och fin hund igen när jag är hemma!! Detta påminner mig alltså om att jag varken ska skaffa hund eller barn de närmaste 10 åren!!! Godnatt



Onsdag

Vaknade vid halv sju i morse när Jocke skulle på jobbet, tokpigg och överglad, hade jag varit en hund hade jag typ vevat ner en lampa med min svans för att den hade viftat så mycket..

Somnade hur som helst om efter nån timme och nu har jag fått några timmar till. Ska snart skjutsa pappa till flyget, bil hela veckan <3 och så ska jag vara Viggo vakt tills på fredag!

Klockan 14:00 har jag fått instruktioner om att klassen ska dansa!
17:00 ska jag köpa blomlådor
20:00 oleary's med klassen!
Kommer bli en fin dag!

Biteline igår med elevkåren


Dagen som så

Nyss varit på skolan och dansat, eller ja, planerat.. Det går lite segt, men det kommer bli succé, som vanligt!! :)

Sitter på skrivande stund på en bänk i stan och väntar på mina elevkårsfriends, vi ska på banken och byta firmatecknare. Sen ska jag traska på stan med mamma, träffa Jocke en sväng och sen blir det avslutnings/välkomst middag med elevkåren, :)

Har fått en super gulligt armband av Hanna från Turkiet, tack <3


Man sover som en gud i matfors

Goooodmorgon!

Har sovit som en Gud, vet inte om det beror på matforsluften eller Hanna men kan faktiskt inte minnas senast jag sov såhär gott <3

Igår åkte vi till Hannas stuga och sen till marmen, tokmysigt! Rebecca tittade förbi och så åkte vi hem till Hanna och hade en äkta tjejkväll med godis, barndomsminnen och killsnack!

Nu bär det av till skolan, ska träna vår vagant-dans


I Hannas säng

Ligger på skrivande stund i Hannas säng!

Vi har sovit en stund, nu blir det chockladbollsbakning och sen ska vi ge oss ut i vildmarken här i matfors, haha!

Trevlig kväll


Fotografering

Studentfotograferingen idag gick bättre än väntat, tror alla såg helt okej ut på guppfotot och blev nöjd med min enskilda bild. Fick höra från fotografen att jag va väldigt krävande och att han inte skulle glömma mig i första taget.. Så det va väll som vanligt, haha!

Eftersom jag va en av de sista så frågade jag om man inte fick ta lite bilder med kompisar. Tog en med William och Hanna, en enskild med Hanna och en enskild med William! Tokfina blev dom <3

En bild som Sebastian tog på mig och William :)


Studentfotografering nästa


bilder från spikarna


Söndag

Som sagt varit i Östersund idag, hälsade på farmor på hemmet som i vanlig ordning hade lite dålig koll på läget men som ändå va skön som bara den! Hälsade också på farfar, va lite sämre med honom och det känns tråkigt att han inte kommer på min student men får hälsa på honom snart igen!!

Nu är jag hemma och i morgon väntar studentfotografering, ska bli riktigt skönt att få det överstökat!!


I Östersund

Idag är jag uppe i Östersund med pappa! Har precis käkat lite hos anka och nu ska vi bege oss mot farmor och sen farfar!

Satt på mig jeans av någon dum anledning idag, döööör!!!


Med Sara och Sally på spikarna

Tog bilen och åkte ut till spikarna med Sally och Sara ikväll! En sjukt fin kväll, kärlek till er!! <3 Kom hem lagom för att se Loreen vinna, härligt!!

 

Kastar upp fler bilder i morgon, godnatt!

 

 


Steker

Förflyttade mig från det ena hemmet till det andra! 23 grader varmt och livet är underbart, säger som min far "såhär skulle man må när man mår som sämst"!!

Även lyckats skaffa minimala sollinjer idag, men linjer som linjer!!


Lördag

Blev inge solning med Frida och Sofie, vi fick för oss att vädret va dåligt, att vi inte hade tid osv! Men så sitter jag här på balkonger, hur bra väder som helst och man undrar ju hur man tänkte...!

Sitter i alla fulla fall och väntar på Kajsa, ska åka med henne upp till pappa. (grattis till körkortet, såhär en månad senare..) och sen ska jag lämna en blomma på mormors grav, äta middag och ikväll ska jag träffa Sara!! Är lite sugen på att lura ut henne på nått mysigt ikväll! "en romantisk dejt för två" men vi får se!!

Kämpar


Gomiddag på stekhuset

Ikväll har jag och mamma varit och käkat middag på stekhuset, entrecote till varmrätt och flarn med grädde och glass till efterrätt! Sköljde ner det hela med ett glas vin, kung kväll helt enkelt!

Nu ska jag lägga mig i soffan, kika på det som är kvar av lets dance och i morgon väntar solning med Frida och Sofie på bryggan hemma hos pappa!

Mamma på stekhuset


Sista skoldagen

Idag satt vi typ 10 stycken i klassrummet för att ha en kort snabb lektion (den sista) och sen städa ur klassrummet! Åt den sista skollunchen, fixade dom sista pappren till elevkåren. Åkte ner till stan med Sofie och Frida efter skolan, för sista gången! Och sen tog jag bussen hem!

Vill kunna hoppa av lycka men blir lite nervös.. Början på slutet eller bara början, jag återkommer när jag vet till 100 %!

Sofie och jag hittade snygga solglasögon idag


Torsdag

Igår hade jag en massa betygsnack med olika lärare, såg skitbra ut och vet att jag ska vara nöjd! Men jag är dålig på att var nöjd... Det är svårt! Men det finns ju ändå inte så mycket att göra åt saken nu!

Sen traskade jag och Jocke ner till ån, käkade lite biteline pizza till middag, sen träffade jag hans lillasyster och plastmamma (??, kallar man dom verkligen så när man är 20, haha) och sen åkte vi upp till pappa så att dom fick heja lite på varandra! Sjukt bra dag elit enkelt!! :)

Jocke bjuder på den


grattis mamma

tog en promenad till skolan idag, för att upptäcka att vi inte hade några lektioner. men det va jag och några stackare till som hittat dit, så vi snackade skit om allt och alla och sen åkte jag hem.
mamma fyller år idag, så hon har fått en super fin grön lite grill. och jag vill påstå att jag känner lukten av tårta, <3 men hej och hå, nu ska jag skriva klar min jäkla kompletering, på återseende!

Bakslag

Idag på skolan hade jag betygssnack om hälsopedagogiken, gick åt pipsvängen för både mig och resten av klassen! Sämre lärare får man ju leta efter, punkt slut!

Fick också ett vg+ på min uppsatts så nu måste jag sätta mig ner och komplettera, fan också, jag som kände att jag va klar med allt...

Men nu kastar jag mig bort till Jocke, vi ska fika, på barists hoppas jag! Jag fikade alltid där förut och nu har jag inte varit där på hur länge som helst... Måste bli ändring på det!

Jag imorse


klar med skolan, tittar på longboardfilm

skickade precis in den sista uppgiften till skolan någonsin, känns sjukt konstigt!
man har nog aldrig haft sån ångest över att vara klar, samtidigt som det aldrig har varit så skönt!!
det är jobbigt att vara kluven i alla känslor, bara så att ni vet!!
men nu ska jag bege mig ut i det sista som finns kvar av solen, vad du ska göra har jag ingen aning om. men känner du för det kan du alltid titta på mathias och nelsons longboard film. "varför då" tänker du, "jag gillar ju inte ens sånt..." men då kan jag glädja dig med att du får se en skymt av mig nånstans mellan 24e och 25e minuten, jiiippiie!

Studentklänningen har kommit!!

Idag när jag kom hem låg ett fint litet paket i hallen!! Inget mindre än min studentklänning! Kärlek vid första ögonkastet!! <3


Godmorgon

Gooood morgon världen, vilken underbar dag!!
Lyckan är ju total när man vaknar upp kvart i tolv på en måndag och inser att det är helt i sin ordning! Endast 4 dagar kvar i skolan nu!!

Idag ska jag plugga, har några sidor kvar att skriva på min uppsatts som ska vara klar i morgon, men det är allt! Skönt skönt skönt!! Anar också fint väder genom fönstret!!? -hoppas!!


Lördag kväll

Hade tänkt sitta hemma framför en film med lite godis, men så ringde Michaela och efter 30 sekunders övertalning så ändrade jag planen från filmhäng hemma till party med Michaela och Emilia. Blev ett sjudundrande party bestående av oss tre och sjövilda Kramforsbor (dom såg iaf sjövild ut) sen gick vi ner på all star, träffade sjukt mycket killar, tror inte en jäkel va från Sundsvall där heller!!? Och vid halv fyra va jag hemma efter att ha åkt nattbuss gratis!! (NÖJD!!)

Idag drar man inte många knop, men
- hey, what did you expect?

 

 

 


kikar på flytta hemifrån saker med mamma

Idag har jag varit på stan med mamma och kikat på grejer till min student och saker som jag vill ha tills jag flyttar hem ifrån. Vi var bland annat på cervera där det finns en jätte fin serie med små make up skulpturer som jag har önskat mig. Totalt onödigt, men väldigt fina!
Från kosta boda, serien heter make up.
De är 12 cm höga och kostar 399 kr styck! så fina <3

moralmoster3000

Såg en riktigt bra film med Sara och Sally ikväll, minns såklart inte namnet, men den gjordes 99 och är filmad som paranormal activity. Mitt i allt avbröts vi i vårt filmtittande då vissa mindre nyktra människor behövde lite skjuts hem. Eftersom jag redan känner mig som moralmoster3000 så kan jag också lätta mitt hjärta och berätta att jag har pluggat i en timme! Fredag natt, mellan ett och två! Jo tjena, man är väll ambitiös...
Såg också att jag suttit 5 dagar, 1 timme och 26 minuter framför first class sen jag började ettan och var sju år. Tragiskt men sant! (Skönt att man slipper sån statistik på facebook)

Fredag kväll

Ska strax kika iväg till Sara med Sally! Ikväll väntar filmkväll och förhoppningsvis något gott att tugga på, måste ta mig en titt i skafferiet!

Annars då? - jo tackar som frågar, livet är bra om jag bortser ifrån att jag som vanligt är livrädd inför framtiden!!


bilder från mösspåtagningen


Uppe med tuppen

Uppe med tuppen!! ... Eller förresten är uppe med Jocke! Sova i hans världen gör man när man inte har nått bättre för sig.. Och han har ju alltid nått för sig! :)
Hur som haver, påväg till Johanna nu! Vi ska plugga lite, och ikväll blir det filmmys med Sara och Sally! :)

På återseende!


Mösspåtagning

Mösspåtagning idag!!
Har vaknat minst 10 gånger i natt, varav engång för att jag drömde att jag va på Ica och handlade och missade allt på torget... Och en gång i morse vid åtta, då jag förbannade solen. Vilket har lett till att den nu är borta...!

Nu ska jag göra mig klar, sen åker jag till Linnea med dom andra tjejerna i klassen! Sen väntar balkonger och torget! Och efter det väntar grillning, fest och ett sjukt ös! Wiho, nu kör vi!!

Snygg bild på mig och Rasmus


tar den snabba vägen


Plus vs minus

På minus
Sjukt ont i ryggen, för varmt klädd, trött! Gick dåligt på provet, dum obegriplig frånvaro, seg uppsatts!

På plus
Den 11e juni ska jag och tjejen som tidigare hade Dalarna Gävle ha överlämning till mig, sjukt spännande!

Lunch på big boy



inte en sekund för sent



Fått hur mycket som helst gjort idag!!

Kaaaozzz!
Inledde morgonen, 5 minuter sen till årsmötet jag själv kallat till. Jajamen, började på topp..! Mötet gick iaf ganska smärtfritt och det är ÖVER, så skönt!!
Traskade sedan iväg till stil hälsa spa där jag fick en 50-tals sminkning med rosa ögonskugga, röda läppar och en svart skönhetsprick!

Traskade sedan iväg på möte med studentkommittén där vi, rektorn, vaktmästare och receptionsdamen kikade läget inför studenten. Så här i efterhand är jag nog rätt glad att jag kan snacka för mig, vissa vuxna har ju en tendens till att försöka hävda sig genom att försöka förlöjliga oss ungdomar.. Som oftast resulterar i att dom får på nöten själv, haha!

Sen traskade jag på stan med william, köpte en jeansjacka och sen blev det lite fika!

Nu ska jag plugga, på återseende!!


Söndag

Efter vårshowen som för övrigt var riktigt bra, åkte jag hem, åt ännu en gomiddag och sedan kikade Jocke förbi! Vet i sjutton hur han lyckades men nu sitter jag iaf i hans soffa!

I morgon är jag ledig, men ska bort på skolan för årsmöte. Ska äntligen släppa hela elevkårsgrejen och fokusera sist tiden på att få klart allt innan studenten! Och om inte annat så kör jag ju igång igen i augusti, haha! Sen blir det möte med rektorn om studentkommittén och studenten, tidernas bästa student - here we go!

Men nu kommer flygande strumpor i huvudet så antar att det är dags att sluta blogga!!
Godnatt :)


Vårshow

Hade tänkt åka till stan med William och köpa en jeansjacka idag, jag är nog ensam i Sundsvall om att inte äga en enda jeansjacka!! Hur som haver, Rebecca ringde, hann inte iväg på stan, nu blir det istället vårshow på tonhallen som Sofie och Frida är med i. Hoppas den är bra!! :)

Bjuder på en "jag är 14 år bild" idag!


lördag kväll

tänkte strax bege mig upp till sally för lite myskväll, vi hittade kevin påvägen hem från birsta, så han ska nog också vara med! vi tänkte kika på nån halv bra film, äta popcorn och bara vara. tidernas lugnaste och kanske skönaste helg. snor nog ihop en 30 timmars sömn på två dagar, bra gjort av mig!!
trevlig kväll!

mösspåtagningsklänning



På birsta

Har hoppat upp på en liten pall på bok bok medan Sally provat kläder. Får se om hon hittar något snyggt!? Själv har jag både hittat svarta tajta jeans med hög midja och en klänning till mösspåtagningen!! Så jäkla nöjd!! Kasar väll upp nån bild sen!

Smygposar på busshållplatsen i vanlig ordning!!


Fredagkväll

Fredag kväll, ligger hemma i soffan! Somnade vid halv sju och vaknade en timme senare av popcorn lukten. Sitter och tittar på en halvdålig film, äter hela skafferiet och bara är! Ikväll ska jag sova vid elva, vakna pigg och fräsch i morgon och uppskatta att jag för en gång skull stannade hemma!

Kastar upp en liten bit av min gröna klänning som jag eventuellt tänker ha på mösspåtagningen, beslutsångest -hoppas på fint väder!!


Fredag hela.. dagen!

Fredag, äntligen!

Har haft de sista projektarbetes redovisningarna idag, efter en och en halv dag, instängd i ett mörkt rum med dålig luft är man tacksam att det är över!

I övrigt så är jag sjukt trött idag. Igår va jag hos Jocke, åt en sjukt god middag som han snodde ihop medan jag låg på soffan och såg snäll ut! Mannen vid spisen och kvinnan i soffan, jag är nöjd!! Varför är jag trött tänker ni nu..! Jocke har dåliga sömnvanor, säger jag!


Dagen som så

Johanna kom och hämtade mig i morse, vi gick och köpte mösspåtagnings-biljett och så åt jag en chicken wrap från McDonalds. Så himla god, ät ät ät säger jag bara!

Efter skolan, (där jag inte gjorde många knop) traskade jag iväg till årsmötet för Västernorrlands elevkårer! "Fan va viktig hon låter" tänker ni, "fan va viktig jag är" tänker jag.. Haha!

Sen kilade Jocke förbi, har varit ute och gått och så har jag gjort klart det sista inför projektarbetes redovisningen som vi ska ha i morgon. Nått som man har gjort i 1 och ett halvt år tar slut i morgon, tror på riktigt inte att jag fixar att allt bara ska ta slut! Början på slutet.. Snyft snyft!

Har fått finnar, rejäla jävla mördar finnar, fattar inte varför men dom finns! Har ihjäl dom med basiron<3 Enjoy!


Blir väckt på bästa tänkbara vis

Idag börjar jag 12:20, riktigt skönt! Vad gör jag vaken nu då, klockan 10:22, undrar ni? Jo kära vänner, det börjar ringa på dörren. Jag vet inte hur ni är men ligger man och sover får det gärna ringa på minst tre gånger innan man motvilligt drar sig upp. Och ringer det gör det! Som i en liten melodi, om och om igen! Så jag snurrar in mig i täcket och struntar i att spegla mig! Där ute står en väldigt trevlig gubbe, som pratar väldigt högt och som liksom tar ett steg in i lägenheten! Och så säger han - har du hunnit somna om sen vi pratade? Jag blir ju sjukt förvirrad och är som sagt nyvaken, och får ur mig ett "ööh, va? Jag bor inte här! (intelligent emelie...) men så säger han, "är inte det här Sundelin?" Och det är det ju, men vi pratar på fram och tillbaka och jag bestämmer mig sedan för att skicka över gubben till jockes syster som bor vägg i vägg. Drar igen dörren, går förbi spegeln och inser att jag är tacksam över att aldrig mer behöva träffa honom..

Varför jag berättar allt det här? Jag är som sagt vaken 2 timmar för tidigt!


På busshållplatsen

Sitter på busshållplatsen med busskortet i handen, som en äkta Svensson! Jag undrar vad som skulle hända om jag tog fram busskortet först när jag kliver på bussen? Antagligen ingenting, men ska nog lägga ner det längst ner i väskan och ta fram det sen... Bara för att..!

Hur som haver, är på väg till Jocke! Vi ska se klart 127 timmar som vi började kika på för ett tag sedan, men slog av då fantomsmärtor uppstod i armarna!!

En lite halvruffsig bild på kvällskvisten i det sista som finns kvar av solen. Visst vettni, jag kan det här med att smygposa!


Identitetskris i sommar!?

Så var äntligen företagsekonomi-provet klart! Känner mig tio kilo lättare!

Tittar ut över min klass och inser att det inte är så långt kvar nu. Inga fler uppgifter delas ut, och jag har typ 3 saker kvar att göra! Efter 12 år i skolan är det slut, över, tack och hej!

- Jag gör det bra om jag inte drabbas av en identitetskris i sommar!!


studentklänning

klickar i ren panik runt efter något en snygg klänning att kasta på sig.
hittade en från tfnc, som är helt vanlig - fast med paljetter.

på plus sidan
den finns i min storlek
man kan ha en bh under.
antagligen inte lika kort på mig då jag inte är 1.80 som tjejen på bilden
460 kronor

på minussidan
dragkedjan syns
kan vara genomskinlig
det kanske "händer" lite för mycket på själva klänningen
ber på mina bara knän, tyck till!

Naken på studenten

Gått på stan och birsta i typ fyra timmar utan större framgång, inser att jag kommer bli tvungen att gå naken på studenten! Hur svårt kan det vara att sno ihop en helt vit, enkel klänning som inte behöver kosta 1300 kronor...!?

Men som vanligt när man letar nått så hittar man något annat. Just idag, skor linne och solglasögon!


Känslomässig kaosdag

Känslomässig kaosdag, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig! Att något går åt helvete är väll inte mer än rätt, när jag på senaste tiden har haft ett omänskligt flyt! Upp som en sol och ner som en pannkaka, är det ok att använda det uttrycket här!?

Tripp, trapp, trull


Söndag

Dör lite i soffan idag, inser att jag måste sätta mig och plugga men förstår inte hur jag ska hitta kraft... Låt.skolan.vara.slut!!!

En promenad ska jag ge mig iväg på iaf, finväder <3

Direkt från soffan


En utsökt bild från igår


Middag med fina vänner

Är på skrivande stund hemma hos Marcus! Världen gomiddag har vi ätit, med välkomsttal, fördrink och bordsplacering!

Känner på mig att det kommer bli en fin kväll <3


50-dagars

Jobbade ju som sagt igår, hade så himla roligt! Kändes mer bara som att man va där och hade kul! Jag menar, hälla upp lite whisky, vara med på bilder och skratta, hur svårt är det!!?

Sedan åkte jag till Johanna med Hanna, vi drack lite vin och snackade skit och sen åkte vi ner till Oscar och 50-dagars! Som vanligt när Johanna är med så lurar hon i mig massa saker! Igår tyckte hon att jag skulle "drygragga".. Jag har aldrig i hela mitt liv raggat för att få en drink, då jag känner att det känns jätte fel..! Men efter en halv låt stod jag med en drink i handen och kände mig hemsk! Dumt gjort av mig...
Påvägen hem kände jag att jag va lite hungrig eftersom jag inte ätit på 15 timmar, så gick på subway! Även där gjorde jag en fuling och flörtade till mig en halv macka, 3 kakor och en dricka för 49kr...

Nu har jag bekänt mina synder, och jag hoppas att jag inte är ensam om att vara dum! Nu ska jag iväg på middag med Sara Sally Jocke Marcus och Ludde. <3


Jobb på bishops

Världens stressdag, men har iaf fått mycket gjort! Kändes underbart att se 20 sidor pa-rapport glida ur skrivaren!!

Nu är klockan halv tre och jag är på väg hem, om en timme ska jag vara nere på bishops.. Ska jobba där som landgirl, alltså traska runt i stövlar och servera whiskey, haha!

Och sen blir det 50-dagars med Johanna, Hanna och Madde, taggad!!!

Trevlig helg!


På waynes

Sitter på skrivande stund på waynes med Hanna och Emilia! Mätt som jag vet inte vad efter en rejäl pasta kyckling sallad, gott!

Nu ska vi skriva klart det sista på pa-rapporten!


Färgar håret

Efter en timmes pill har jag nu färgat håret! Blev betydligt mycket bättre! Såg bilder från sista april då jag ser chockgul ut i håret, så va ju tvungen att göra något.. Längtar till sommaren och solblekt hår!


Panik över pa-rapporten

Satt kvar på skolan med Emilia och Hanna idag och började skriva på vår rapport som ska vara klar på fredag! Känner en lite lättare panik, men i morgon har vi sagt att vi ska käka middag ihop och få klart det där, önska oss lycka till!!

Hittade ett örhänge idag som jag hängde på mig, och ja! Jag har haft ett hål där sen jag va 14!!


Klarvaken

Efter att ha vandrat runt som en zoombie hela dagen har jag nu piggnat till, det enda problem nu är väll att klockan är ett på natten..

Men fick glädjande besked, går 12:20-14:40 i morgon! Skön start på vecka känner jag!!


Partytricket

Dök ner i sängen efter en god middag på kina! Ligger här ser lite halv proppig ut, men titta mina ögon! Ett blått och ett grönt! Värsta partytricket.....


Överlevde sista april, tack!

Haha, vart ska man börja? Igår kom Sally Sara Jocke Marcus och Ludde hit, vi grillade, spelade kubb, drack vin och goda drinkar och Marcus sjöng som aldrig förr, haha!

Hade en riktigt bra kväll med riktigt fina bra människor! Vid fem blev dock alla riktigt trött och traskade hem lagom till soluppgången!

Idag drog jag mig ur sängen vid halv två, med världens huvudvärk.. Man får skylla sig själv antar jag, haha!

Några bilder


RSS 2.0