friluftsdag med hittelön

friluftsdag i sidsjön idag.
glassade på sjön med matsäck som räckte för en hel vecka, "svart på en kvart" och fin fina klasskompisar. tog också med mig religionsboken, blev dock inte så mycket plugg som jag hoppats på! kommer straffa sig i morgon, då jag både har religionsprov, bildanalys och en uppsatts som ska vara klar.

 



påväg hem hittade vi en telefon. gick igenom den och fick tillslut tag på dottern till ägaren, som visade sig jobba på kommunen. så jag mattias nelson och sebastian åkte förbi och lämnade telefonen där, ägaren blev jätte lycklig och så fick vi en hundring som tack, blev donken direkt! hade det riktigt trevligt och roligt! det är något med sebastian som gör att man alltid skrattar, jag skojar inte - alltid!! när jag blir stor ska jag bli lika rolig som honom!






en bra dag!

inledde dagen redan klockan 06:15 då min supersöta väckarklocka ringde (ni vet robot ljudet på Iphone) känns inte riktigt som man kan hata att vakna då. men upp flög jag, lätt som en fjäder, och begav mig till västermalms bästa rektor per. vi satt i ca 30 minuter och skrev ihop ett intyg på vad jag har gjort under min "elekårskarriär". märkte verkligen att jag har hunnit med en hel del under mina tre år i styrelsen, och blev verkligen varm i hjärtat med pers fina avslutande ord om att han verkligen rekomenderade mig till framtida jobb.
sån jävla sucker för beröm och uppmärksamhet är jag, haha!

nu är klockan exakt 15.51 och vi slutade för några timmar sedan men än sitter jag kvar på skolan och skriver om anorexi, kanske inte världens roligaste grej men har hamnat sjukt efter av nån dum anledning. i morgon är det ju iaf friluftsdag så då får man njuta! en liten fundering, heter det verkligen friluftsdag? hade varit mysigare med friluffsdag, luffsar dag liksom?!

aja, nu ska jag fortsätta plugga!


12 km på skidor

ligger här på hallgolvet med en trött svettig kropp, två nya färska skavsår men framför allt med ett höjt självförtroende och ett ett varmt hjärta. idag har jag alltså varit ute och åkt ca 12-13 km skidor med klassen. jag hade extremt dåligt glid och kunde gå både i nerförs och uppförsbacke, men känner att det är dags att sluta ha så dåligt självförtroende när det gäller att röra på sig, så lyssnade på rix fm och kämpade på. höjdpunkten var när jag gled/stakade ner för en backe som var lagom brant, solen sken och U2 vrålar ut "it's a beautiful day. kände mig som den lyckligaste människan i världen. sen blir jag också mycket glad över att jag fick så mycket beröm av mina braiga lärare som tyckte att jag va duktig på att åka skidor och hade ett riktigt bra humör och inställning, men lite otur med skidorna. *suger åt mig*

direkt från hallgolvet 

   

 

 

Söndag

Åkte som sagt iväg till Fredrik, men inte fan blev det nån melodifestivalen.. Känner mig sjukt förtvivlad, speciellt med tanke på att exakt alla har pratat om det hela dagen! Men ska kolla på reprisen ikväll!

Ja idag då, pappa kom inspringandes i morse och väckte mig och sen åkte i till stan och köpte en orange gryta från nått franskt märke som pappa har förälskat sig i. Köpte även med mig en Coffee House sallad tills i morgon. Sen kom hela klaras släkt eftersom hon snart fyller 13 år, gomiddag och tårta!!

I morgon ska jag åka 12 km skidor med skolan, gruvar ihjäl mig! Kommer dö!

Farväl!


Helgen i sin helhet

Igår kväll blev det lite mysparty med Malin Bob Emilia jocke Mattias Kibe och nån kille som hade töjt sitt öra exakt 26 millimeter, men minns tyvärr inte hans namn! Va trevligt i vanlig ordning, och sen blev det invito! Fick mitt livs bekräftelse när vakten kände igen mig och vinkade förbi mig, ett tecken på att jag ska sluta gå ut!! Eller möjligen byta ställe... Träffade några random killar som tydligen hade massor av pengar eller några hjärnceller för lite, för de beställde in 4 champagneflaskor för 800 kr styck! Jävligt äckligt, men man är ju inte den son är den, haha! När jag reste mig upp för att gå erbjöd han sig även att köpa en ny halsduk till mig med, min är tydligen jävligt ful! Hahaha!!

Idag väckte anka mig och så åkte vi på birsta, hittade en kavaj som jag slog till på och sen åkte jag hem och sov :)
Nu ska jag iväg till Fredrik och tvinga honom att kika på melodifestivalen, han kommer bli jätte lycklig, känner det på mig!

Min nya mössa, som en tant i de djupa skogarna stickat <3


min balklänning

imorse kom min balklänning i en stor lastbil!
blev en hel halvtimme sen till skolan eftersom jag va tvungen att stanna hemma en stund framför spegeln <3

är dock lite osäker på blomman, men den går att ta bort. den är även lite stor, men mamma ska fixa det!!
 

dock är inte det här mitt största problem, utan vad tanken med det lilla bandet som följde med är..

antingen har man det runt halsen     eller runt huvudet
 

eller som en liten boll på huvudet, absolut sista utvägen är att knyta fast nån goodlooking så att han inte smiter...                                               

lycklig

ibland blir jag bara så jävla lycklig.
skulle vilja springa runt som en liten smurf och skratta, skrika och älska hela världen.
inte pågrund utav någon speciell anledning, jag känner mig bara glad, och tacksam!

kärlek till er alla


mcdonalds-ögonbryn

idag började jag inte för än halv ett, som jag fattade det iaf.
och halv ett skulle jag till tandläkaren på 19års koll.
va där i sammanlagt en och en halv timme, (!!) trodde för det förata att tandläkaren skulle ha ihjäl mig med alla jäkla grejer hon hade i min mun, sen skulle man gå frågeslinga (??) och så skrev jag på papper om tandförsäkring, eller hur man nu ska förklara det. och så fick man en super söt goodiebag med tandbortasr, tandkräm, tuggummi och annat smått och gott.
¨
sen blev det skolan i en timme och sen åkte jag till sara och hämtade mina hörlurar, man känner sig handikappad utan musik på morgonen!

och så har jag städat, så har nu en glad mamma, och så hittade jag mina sjukt fula solglasögon som jag lovar (dyrt och heligt) att jag ska ha på mig i fjällen!!

snart väntar sally och hedbergskas vårshow, kul!

lägg märke till mcdonaldsögonbrynen

USA studier

Ikväll tog jag med mamma och pappa på informationskväll om utlandsstudier! Vill som sagt till USA och Florida i 3 månader och ta en examen i engelska! :) båda två va positiva, vilket jag känner är viktigt! Tycker inte dom att det är bra som har lite mer erfarenhet än mig, så är det nog inte det, men nu va dom ju positiva! Känner mig sjukt taggad och ska maila vidare med dom, och om mitt öde vill samma sak som mig åker jag nån gång nästa vår :)


ny profilbild

min nya profilbild på facebook, och en liten bit av min fjäder

enjoy


nolia

noliamässan idag, som jag för övrigt älskar.
så himla mysigt att gå runt där, bland uf-företag och bland universiteten.
dock får jag alltid något slags komplex, känner mig alltid så dum när de som informerar har skyltar på sig som vittnar om långa utbildningar. känns som att det lyser en stor skylt i pannan på mig "inte mvg i alla ämnen".

men nog om detta, passade på att gå för bi ett uf-företag som sätter i fjädrar i håret.
velat göra det super länge, och blev jätte nöjd!


en snygg bild

sundsvalls tidning

hittade en bild på mig själv från isvaksbadet på www.st.nu

tadaa!

så jävla hurtig!!

idag satt vi alla i klassrummet och väntade på lektion, men det visade sig att vi började klockan två, uppe i sidsjön. så jag passade på att hämta allt jag glömt hos pappa (vilket visade sig vara mycket..) och så åt jag lunch hemma hos frida med hanna rebecca och emma :)

halv ett samlades vi i sidsjön för lite skidåkning, jag bjöd på många snygga vurpor, men känner väll att allt handlar om inställning, så jag låg där i snön och sjöng "vill du se en stjärna".

efteråt fick jag överskottsenergi så tog med mig en promenad med viggo, nu ska jag lägga mig och dööö!


jag och viggo just nu!
 

Vem är du och vart är Emelie fors!!?

Vet i fan vad som flög i mig, men jag tog mig verkligen ut på skidor! Det är typ ett mirakel, framstå ju nästan som en sund människa. Så är alltså inte fallet.. Efter 1,5 km ville jag typ lägga mig ner och grina, men så började det snöa och blåsa och då kände jag mig som en viking, plus att Viggo (min hund) är bra sällskap, så struntade i att grina och tog mig runt istället! Nu ska jag ta en varm dusch och dricka varm choklad, ett måste!!


det lät bättre igår..


lördag kväll

igårkväll blev det fest hemma hos jocke med en massa sköningar.
finns inget som går upp emot att festa med dom, helt gaaaalna!
hade som sagt en super kväll, mycke tackvare att man slipper krogen!

nu ska jag bege mig bort mot pappa, i morgon väntar längdskidåkning i sidsjön så tror jag ska ut och smygträna lite!

mattias fyllde år och fick fina presenter        mitt verk!!
 


att bada isvak är inget för mig

folk tjatar väldigt vääääldig ofta om att jag är känslig, som om jag skulle ta och tuffa till mig och bli mindre ömtålig. men titta, titta hur känslig jag faktiskt är!
så från om med nu är jag så här känslig, och jag överdriver INTE!

tadaaa!


när jag badar


hej hej hallåååå!

igår kväll va jag ute i världens ände och träffade fredrik.
det jag har börjat lägga märke till är att folk har sjukt konstiga sätt att äta frukt på.
william skär bitar och lägger i skålar, jag kan inte äta banan om det inte är "bananpengar" och fredrik äter äpple som "äppelchips", alltså jättetunna äppelbitar.
bara en tanke sädär

vid typ tre sov både han och jag som en klubbad (dregglande...) säl, men så ringde erik och ville hem. plockade upp honom i sidsjön i en korsning, helt själv med en karta öl.
skrattar nästa nu med när jag ser det framför mig, dagens ungdom.. eller vad man säger!

idag har mamma och jag skruvat upp speglar, klähängare. med hjälp av vattenpass, skruvdragare och en massa "men va fan gör du nu då!!!!?" och "AJ som fan, va fan gör du?!!!" men upp kom det iaf, och nu sitter mamma på köksgolvet i kjol och halsband och målar..
välkommen till familjen annorlunda!




.

idag efter skolan (som jag knappt orkade ta mig iväg på) gick jag och köpte lite naglar och hårfärg, så det har jag pysslat på med undertiden målarkillen har kastat upp tapeter på väggarna. så nu ser både jag och hallen bra ut!

i morgon väntar isvaksbad, gruvar mig lite!!
godnatt

min balklänning

har äntligen tagit mig i kragen och valt mätt räknat och betalat.
1184 kronor, känner mig väldans himla nöjd!!!

TADAAAA!



minnen

så här på kvällskvisten tänkte jag och sara åka iväg och fika, men finns ju inte ett enda ställe i den här stan som har öppet efter nio (DÅLIGT) så fick helt enkelt bli mcdonalds.
varm choklad med glass i och cheese, det är grejer det!
satt där i ca två timmar och babblade om allt mellan himmel och jord, <3

lägger upp lite gamla bilder på roliga grejer vi gjort

DM
 

skolan


fjortis, emo, tönt


vemdalen


klassresa


maskerad


läger


sommarkväll




sidsjön


skolavslutning


skolavslutning


Ledig idag

Idag är jag ledig eftersom lärarna har nån studiedag eller nått sånt, har därför passat på att sova! Hämtat mitt paket på posten med min klänning och tröja. Jag har skruvat ihop hallmöblerna och skrivit klart mitt cv!
Får se vad jag hittar på härnäst!

Mitt byggarebob näste!


ny vecka nya förutsättningar

måndag idag då. ny vecka nya möjligheter eller vad det brukar heta!
kände mig mest sliten, men så efter lunch hade vi MMA med sebastian och då vaknade man iaf till!

efter skolan brassade jag och mamma ut till birsta och köpte nya hallmöbler, och just nu står målaren och river tapeter i hallen. ja, till helgen är det tydligen färdigt, kommer bli mycket snyggt!

men ska försöka fokusera på plugget, har prov i företagsekonomi i morgon.
håll tummarna!

lördag kväll <3

igår kväll åkte jag sara sally och josefine ner till stan och hem till jocke.
killen bor som en lite gud precis vid coffee house, guldläge!
skön mix på folk, och ja, vad ska man säga? underbart helt enkelt!
när klockan va halv två hade vi inte kommit iväg på krogen än, men gick då nångång.
blev invito i 3 sekunder och jacks i 10 minuter. och sen max <3

vid fyra kröp jag ner i min säng, så jävla nöjd med kvällen!
tack för en mycket mycket bra kväll!

 

 

idag



helgens köp

va med mamma på stan igår, megarea på smycken på ur och penn!
tackar och bockar!





teknisktjej, om det hade varit på 1800-talet

älskar när varken hemtelefonen eller bredbandet funkar, på TVÅ HELA DAGAR.
man får panikångest, svårt att sova, känner sig otillräcklig och funderar på att.. skaffa sig ett liv? men så provar man att dra ut kontakten (efter två dagar) och sätta i den igen, och tadaaa så funkar det igen. kan inte beskriva min känslor eftersom de är överväldigande på många sätt, både as förbannad och skit glad på samma gång..

nog om detta, nu är jag tillbaka här i min blogg och på facebook.
det första jag upptäcker är att emilia och jossan planerar resa till norge, har mitt egna lilla sätt att lösa det hela på!



Studentmössan!!!!


Fyll kondomen inte bruden

"Fyll kondomen, inte bruden" är tydligen den bästa safe sex slogan vi här i metropolhuset kan komma på!
Gratulerar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1320191/images/2012/pic_188400684.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1320191/images/2012/pic_188400684.jpg" class="image">


jag och min bomber!!

hittade precis den här bilden på mig själv från sommaren.
blir så sjukt uppgiven över att jag ser halvt flintis ut, jag har glösögonen på mig, jag ser kort ut, jag sitter vid en soptunna, jag har en äckligt skräp bredvid mig, och jag ler ett falskt leende efter att ha åkt bil i si så där 8 timmar. MEN så har jag denna klyfta, som aldrig har i vanliga fall, framtrollad på världens sämsta bild som för att jävlas med mig.
sjukt besviken...

enjoy

middag på bite line

idag efter skolan träffade jag emilia och michaela.
dom följde med mig och bytte navelpiercing och sen gick vi och åt.
blev bite line, i tre timmar.
va längesen jag skrattade så himla mycket, och kände mig bekväm med det!
tack för en jätte bra kväll tjejer :*

(ja, emilia spelar fortfarande zoo spelet)



My horse

Har länge haft en kärlek till My horse, en kärlek som har varit så intensiv så att jag har lyckats "klara ut det"!
Emilia där emot går igång på zoo och apor, gulligull!


allt eller inget

allt eller inget, finns det något som beskriver mitt liv och mig bättre?
antagligen inte!
kan inte låta bli att dra lite på munnen när jag tänker på allt som händer.
herregud!

lägger upp lite nostalgibilder, yran 2011 <3

 

 

 

 


Lördag

Igår, fredag, somnade jag i soffan klockan åtta. Gick och la mig nio och klev upp elva i morse! 15 timmars sömn alltså! Så himla skönt!

Idag har jag och mamma varit ute och köpt tapeter till hallen och kollat på möbler, riktigt roligt faktiskt! Kommer bli så fint! :)
Nu ikväll kom min morbror med familj på middag och sen åkte jag hem till Sofie med några andra tjejer i klassen och kollade på melodifestivalen! Mellokväll hel enkelt, vi "hottade" upp kvällen med lite utklädnad. Linnea va Magnus uggla, Hanna Caroline af Ugglas och jag och Sofie hade super snygga hattar, haha!

Jag ikväll


äntligen helg

klev upp fem i morse för att skjutsa pappa till flyget, lagom död tjej kan man säga!
men så får jag ju ha bilen hela helgen, så rätt värt ändå!
redovisning idag med, gick riktigt bra för att vara så dåligt. tur man ligger på plus sen innan!

nu ska jag lägga mig i sängen, sova ett tag och klura på var jag vill ha till middag!
fan va skönt det ska bli med helg!

klickade hem lite kläder från members.com också.
slog till på en grön klänning istället för den vita.
hoppas att man inte får fläskiga armveck i klänningen bara...

413 kr gick kalaset på, riktigt nöjd!

   

I skogen

Hej hej hallå!
Trött idag, less!
Tror jag måste till ungdomsmottagningen och byta p-piller. Kan inte vara mänskligt att ha sånna här humörsvängningar!
Men nu är jag iaf ute i skogen hos William, trevligt!

På återseende!


members.com

försöker klicka hem den här klänningen och tröjan från members.com, men min rabattkod vill inte funka. får daaaamp, men visst är det tjusigt!? :)

 

ricinolja till håret, here we go!

började halv ett idag så passade på att sova. antar att det kommer straffa sig i kväll när man ska sova. hur som helst så hade vi bara två lektioner, men satt kvar en stund på skolan och pluggade. sen kom jag på den ljusa idén att jag skulle våldgästa marcus, vi såg den sista delen på harry potter. men a, jag vet inte jag. harry potter är nog inte min grej!

hann även med att köpa jackan i inlägget nedanför, och så sprang jag runt och letade efter ricinolja till håret. och leta fick jag göra länge, eftersom det hade sålt slut i hela stan, men så fanns fanns det 2 flaskor kvar på life. så ja, håller tummarna för att det växer och så att jag inte får mjäll och eksem.

nya naglar och nagellack                jag idag
 

hello gorgeous

min nya jacka! <3
antar att det är kärlek eller så bara hatar man den.
färgen stämmer bättre med verkligheten på första bilden!
  

RSS 2.0