skön dag

underbar dag idag!
först en liten snabblektion på hedbergska och sen bar det iväg mot mittuniversitetet.
kikade på att arbeta med människor och ekonomi, inovation och starta eget.
båda va tyvär rätt dåliga, oförberedd i det dom skulle säga, joxade med händerna stod med ryggen till, tittade inte upp osv. efter gick vi och fikade på stenstan och sen dess har jag legat i soffan och gjort ingenting, för att vara ärlig. grymt skönt!

färdig shoppat?

är detta tecknet på att det är färdigshoppat för min del nu?
- svar ja


"nu ramlar bilen isär"

skolan idag mellan 08:30-12:30. och har ju som sagt bil så kunde sova till 07:45, underbart! :)
på skolan håller vi på att förbereda en fjälltur, i vårt fall till vålådalen. allt ifrån packlista, till prislista ska finnas med. kul om det hade varit på riktigt, men nu är det ju bara förberedelser inför fjällresan som kommer om nån månad, så känns mest bara ovärt...

sen hade vi möte med janken om vårt projektarbete, vi fick massor med beröm. (för att vara han) det gillas!

efter skolan åkte jag upp till pappa och hämtade viggo. skulle gå in med honom i bilen, men han smet. 40 minuter senare hade jag iaf fått in honom i bilen. jävla skit hund!!
sen tog jag en tur genom biltvätten med, (tror pappa gärna ville att jag skulle tvätta den eftersom den såg ut som en lerhög) tills saken hör bara att jag aldrig har gjort det själv. fy fan va nervös jag va, trodde hela bilden skulle gå sönder och ramla isär.. men nä, den höll och ren blev den.

nu ska jag iväg till matfors för lite plugg med hanna och rebecca! har en uppsats som ska vara klar i morgon så får lägga på ett kol. det går undan när man får plugg-panik!

fullt ös

igår va det fest hemma hos sally eftersom hon (äntligen!!) har fyllt 18. extra kul va det är träffa gamla klasskompisar och folk man mött på fester i vad som känns som i ett annat liv, men faktiskt bara va för några år sen. sen bar det av ner mot stan, i 300 knyck typ. hjälp!
gick på irish, jacks och invito, men kvällen dog ganska fort och vid ett va alla påväg hem! och precis nån gång då började det snöa <3

idag är det hur mycket snö som hellst, man fick en chock när man tittade ut i morse!
men äntligen blir det en riktigt vinter, lagom till första advent och julskyltningen! :)




lördag

jorå, överlevde promenaden med fredrik.
hade förväntat mig mördartempo och glada heja-på-emelie-ramsor.
men nä, en helt vanlig mänsklig promenad blev det.

sen städade vi pappas bil med, får ju låna den från torsdag till måndag eftersom han är i dubai, så lite tacksamhet kan man ju försöka visa.
nu ska jag äta middag, frågan är bara vad. har nog aldrig ätit middag själv en lördag, men nån gång måste antagligen bli den första. väger lite mellan pizza kinamat eller hamburgare. haha..

klockan åtta ska jag iväg till sally för lite 18års fest. och med tanke på att det tog en timme att välja kläder igår så är det nog bästa att jag sätter fart nu!

grisigt

igår hade jag fått lite sovmorgon till tolv, för att jag va klar med en uppgift. så jag sov ut och kände mig rätt pigg. sen hade jag en timmes lektion och sen slutade vi. jag elin charlie och rebecca satt kvar och snackade lite och efter lite tjat från min sida tog vi en sväng på stan.
(rebecca ska gå nån modevisning på tisdag så hon var och provade kläder först. lite coolt är det faktiskt!!) i alla fulla fall, sen blev det shopping och fika. fick tag på ett jätte fint linne som jag hade på mig på kvällen och en skiiiiiitfin kjol som jag ska ha på jul!

sen vid åtta va jag nere i stan efter att ha glömt hela plånboken hemma så mathias fick skjutsa hem mig och sen tillbaka, hahah (A) sen blev det sally hill med en massa tjejer... och viktor! och sen invito och sen kebabcity. vill minnas att jag förde ett riktigt bra samtal med kebabkillen! 
och i väntan på att bussen skulle komma hann jag prata en massa med simon, emilias dryga stockholms pojkvän som faktiskt inte alls är så där jätte dryg. HEJ SIMON!

va hemma runt halv tre tre, och enligt mamma så luktar jag extremt väldigt mycket vitlök....

nu ska jag ut och gå med fredrik, önska mig lycka till!

ännu en dag

idag började jag som sagt 12:25 vilket va himla skönt!
efter skolan åkte jag med charlie in till stan i hans nya extremt lilla röda bil.
men fem stycken gick vi in, lite lagom avundsjuk sådär..

sen mötte jag upp marcus på stan för lite fika på barista.
vi har inte setts på säkert ett år, men vi hade som vanligt trevligt och mycket att prata om.

nu ikväll har jag pluggat som bara den, vilket ledde till att jag missade det viktigaste avsnittet av bonde söker fru.. dock berättade mamma vilka bönderna valde, vilket innebär att det blir sjukt tråkigt att kolla på det nu när man redan vet hur det gick..


äntligen en bra dag

idag kom livi förbi, en tant som överlevt hitler och förintelsen.
hon pratade i säkert två timmar, och jag blev så himla gripen av hennes berättelse. var tvungen att gång på gång tänka på annat för att inte tårarna skulle komma.. en så himla ofattbar grej, man tror knappt det är sant...

på eftermiddagen hade vi övning med räddningstjänsten, vi låg i en omkullvält buss och spelade allt ifrån medvetslös till chockad. riktigt roligt faktiskt, och kallt...

och så fick jag precis ett sms om att jag börjar 12:25 i morgon. underbart!


some shopping

lite kvälls shopping från members.com
 

 


jorå, har hittat mig själv igen

när jag var liten och gick på dagis fick jag plötsligt för mig att jag var klar med dagis ett år före alla andra. när jag gick på korstaskolan tyckte jag det kändes bra att sjuan försvann och flyttades till skönsberg, eftersom jag var klar med korstaskolan redan i sexan. när nian försvann på skönsberg och vi flyttades till katrinelund tyckte jag det kändes skönt eftersom jag redan var klar med skönsberg. när nian var klar och de var dags för gymnasiet tog jag farväl av i stort sett allt och laddade för gymnasiet. (minns speciellt när jag mailade alla mina kommande klasskompisar och skrev att vi skulle gå i samma klass, lite smått stalker så där)
nu är det ungefär ett halvår kvar innan studenten och jag har länge känt en panik över att sluta skolan tackvare att jag har haft drömmar men inga tydliga mål som jag konkret vill och kan genomföra. men så idag slog det mig bara, jag är så jävla klar med gymnasiet.


man mår dåligt av att ta det lugnt

det konstiga med mig är att jag blir så rastlös av att inte göra något så att jag blir trött. har legat i soffan både fredag och lördag, helt självmant, vilket nog inte har hänt på några år. och då växer nån slags panik över att jag missar massa roliga saker, att jag inte tar tillvara på tiden. nä fy, det här har varit en jobbig tung helg..
men idag har jag iaf jobbat mitt sista pass, på riktigt, och nu ska jag snart träffa fredrik den andre, eller vad man nu ska kalla honom för..

lägger upp en bild på viggo från förra vintern,
lär ju bli såna bilder om det fortsätter att var så här varmt


nu får det vara nog

börjar bli extremt less på mitt eviga snorande och hostande.
less på mig själv för att jag tog på mig ett jobbpass i morgon.
ge mig bara måndag, ny vecka och nya möjligheter.


helg

fredag!
nu är det helg, och jobbar endast på söndag, en kortis på 4 ½ timme.
ska verkligen njuta va att få både fredag och lördag ledigt!
inleder med tjejkväll på galleria in!


längtar till värmen

mästerkocken emelie

så var det torsdag idag då. höll inte på att ta mig upp ur sängen på grund av min förkyling som inte vill släppa taget om mig.. men skolan blev det iaf. även en sväng förbi katrinelund, den 9:e december kommer jag vara där hela dagen för att genomföra vårt projektarbete, kul!

nu ikväll trotsar jag "vill-ligga-i-sängen-och-sova-emelie" och beger mig mot bion.
hade lite smått panik eftersom jag trodde alla hatade twilight utom olivia och issa, som redan hade bokat biljetter. men så skulle malin och emilia iväg och se den ikväll, så nu hänger jag på! lagar också middag för första gången i hela mitt liv, om man tänker på att det är vardag och jag är själv. makaronpudding blir det. mästerkocken emelie, jajamen!

allt som är gott är nyttigt?

idag började vi inte för än halv ett så passade på att ta en lunch med sara och amanda på stenstan. på skolan väntade samhällskunskap, vi håller på att kolla på hur man startar eget företag. galet myket att hålla koll på och ta reda på.. sen svenska boksamtal, vilket gick bra eftersom jag har nördat ner mig rejält i camilla läckberg. efter skolan hängde jag med matfors till donken för en glass, tror nämligen att det kan vara bra när man är förkyld. (allt som är gott är nyttigt)

har nyss pluggat lite, men känner att paniken inte har slagit till än, så kan nog skjuta upp det lite till.

jag och sara i las vegas 2050, fräscha va!

kvinnofängelse

idag blev det inte heller mycket gjort.
fick klar organisation och ledarskaps uppgiften med emilia och rebecca iaf.
hatar kursen, så flummigt...

vid ett åkte vi och en tjej från op till kvinnofängelset i ljustadalen, va skit läskigt.
jag ska aldrig begå ett brott för där vill jag verkligen inte hamna.. men samtidigt va det skit spännande. hade inte en enda fråga när jag kom men kom på hur många som hellst under tiden!! visste ni tex att om man har barn får barnet vara med en i fängelset enda upp till 2 års ålder...

nu ska jag bege mig mot pappas jobb.
vi ska äta middag, kinamat och sen ska vi se tintin! wehey!


måndag

dödstrött idag.

på skolan gjorde vi inte mycket, mer än att prata till käkarna gick ur le. sex och samlevnad är ett hett ämne i vår klass just nu! slutade tolv men va inte hemma för en vid tre.. konstigt.
men så här på eftermiddagen har jag iaf beställt linser, snackat med um angående projektarbetet. får dock inte tag på katrinelund.. sen har jag blivit inlagd på ett pass på söndag på jobbet med, vet dock inte när eftersom jag inte kommer in på mctime..

nu.. mat

min sista helg

sista helgen för alltid (!!) avklarad på mcdonalds.
hade liksom förväntat mig en stor känsla med något, men händer ingenting.
när oskar slutade gick jag runt och sa "3 timmar kvar tills du stämplar ut för alltid" "2 timmar" "5 minuter" och tyckte att det var världens jätte grej. men nä, inte allas världens grej.

men självklart kommer jag sakna dom som jobbar där, samtidigt som jag och ca åtta st till har sagt upp oss vilket gör att det blir en massa nya och att det blir som att börja om igen på ngt vis. ääh, inte vet jag.
jävligt skönt känns det i alla fall

200dagars

blev förfest hos emilia med folk från klassen och några av simons kompisar. (hennes pojkvän)
och vid elva begav sig ju alla mot krogen så jag begav mig mot donken. men så sjukt tråkigt att sitta och vänta på att börja jobba, så nu är jag hemma en snabbis. börjar om ca 30 minuter.
HATAR ATT JOBBA IKVÄLL!!!


hokuspokus

idag mår jag mycket bättre!
har druckit nått hokuspokus-medel, så nu är jag redo för skolan igen.

har även varit till homopaten för sista gången med min näsa, och va förbi bibblan.
skrivit ett svenska tal på ca 3 minuter, (får prata långsamt så blir det längre...)
och nu ska jag leta hotell i köpenhamn, kommer bli skitdyrt, och väldigt ont om platser. fan..


sjuk.. igen

huvudet värker, ryggen gör ont och nu har jag helt plötsligt dragit på mig en riktigt dunderförkylning som jag inte ens kan gå på skolan med.. enligt det jag har läst om behandlingen av atlaskotan så är det kroppens sätt att rensa ur sig och fixa allt det "sjuka" och för att lyckas med det så blir det så här.. att det här är något positivt känns ju minst sagt fel. men har tydligen bara missat 2 timmar hål idag (typ) så känner att det är lika bra att krascha hemma tills man är som folk igen..

om jag hade varit ett djur hade jag varit slaktad nu

har legat och grinat som en liten skit hela morgon eftersom jag hade som ont i rygg, nacke och huvudet.
har inte sovit något i natt heller. när jag va ner till sthlm sa dom att det kunde bli lite värre i en till två veckor men det här hade jag aldrig väntat mig. kändes typ som att jag ville ta en kniv och skära bort hela ryggraden, fyfan...

men pallade mig iväg till skolan för en utvärdering på 20 minuter, och sen tog jag rebecca och emilia en lunch på donken och sen köpte jag en mysig stickad tröja!

har precis gjort klar min bokanalys, men fattar inte hur jag ska kunna få till ett svenska tal och dödssynder. ångest som fan..


avskedsfest

avskedsfest för oskar igår, han åker till australien nästa söndag och blir borta ett år. (helt sjukt, så skulle jag också vilja göra) det va iaf jäkligt lyckat. halva jobbet va där, plus massa annat folk som också va trevliga :) när klockan blev tolv va det dags att bege sig mot krogen, även fast jag höll på att hamna någon annanstans. som tur är håller högre makter koll på mig!  camilla körde iaf in oss till stan, och på vägen kom polisen, och så fick hon blåsa och ha sig. skiiitläskigt!!
men sen blev det krogen, två 28 åringar raggade på mig och emilia, dom hade flint, glasögon och va från umeå. ytterst smickrande..... sen tänkte jag ta bussen hem, men det va ju som en söndag igår så blev en taxi. (dumt att det tog tre kvart innnan jag fattade det bara...)

jag och emilia igår

ledarskapskväll

kvällen med ledarskap blev lyckad. har haft problem att känna igen tvåorna när dom inte är utklädda, så igår va jag helt lost. men gjorde mitt bästa, har lagt några nya namn på minnet. "det handlar ju om att skapa en bra miljö" eller ngt sånt. 
själv va jag som sagt arab, vilket också nilsson va. väldigt passande.
har ingen som hellst aning om va klockan va när jag kom hem, men fredrik skjutsade hem mig och då va min outfit borta...

idag är det lördag.. har inte gjort många knop. men ska till kyrkan ikväll och tända ljus, och sen väntar party, igen!

hoppas att jag lyckas få tag på bilder från igår! :)

fredag

idag blev det en sväng förbi biteline med fredrik ambrosson, sen hjälpte han mig att välja utklädnad tills ikväll. blev även en prommenad med viggo. och sen skjutsade jag hem honom till skogen. nu är klockan fem. tänkte passa på att äta och sova. ikväll väntar programfest med ledarskap. :)

så här kommer jag se ut ikväll

veckan såhär långt

måndag-tisdag:
shoppade ihjäl mig med mamma i sthlm. tror vi kom hem med ca 15 påsar.
jeans, fladderbyxor, tröjor, lush-grejer, smink, underkläder, jacka osv.
verkligen välbehövligt!

onsdag:
upp tidigt, iväg till sthlm ännu en gång.
fixerade atlaskotan. först fick man värma, sen körde dom med massagestavar mellan kotorna, som gjorde jääävligt ont, men efteråt ganska skönt. sen tröck dom med stavarna bakom öronen samtidigt som dom höll fast huvudet. gjorde nå jävulskt ont, sen fick jag ont i huvudet och blev yr. men till saken hör att dom tog kort innan och efter hur mycker rörligtheten blev bättre, och det va helt sjukt. nu kan jag vrida huvudet åt sidorna i 90 grader. axlarna har rättat till sig och ryggraden ser inte längre ut som ett felvänt c.

sen på kvällen sov jag över hos sara, vi kikade på film åt popcorne och catch'ade upp. bland annat såg vi filmen crazy stupid love, - se den! :)

torsdag:
vaknade upp hos sara, träffade sedan hanna. hon följde med på ikea och hjälpte mig välja lite grejer till rummet. åt även lite mat på ikea, 29 kr för köttbullar och så mycket dricka man orkar, helt sjukt! sen skruvade jag ihop min mina "bokhylla", händig som man är! och sen kastade jag mig i bilen till tandläkaren för att göra tandavtryck, som nog är det äckligaste jag gjort!

i morgon är nog mitt rum klart, lägger upp bilder då!

RSS 2.0