emelie <3 tandläkaren

idag var jag till tandläkaren. jag ääääälskar att gå till tandläkaren, på riktigt! inte minst för att jag fick mvg ++ på munhygien. "emelie, du borstar mycket bra" och så känns det lite som att gå och till frisören eller ngt annat kul. man känner sig snygg liksom.. idag pillade dom bort lite allt möjligt, och så sa jag "men förra gången jag var här polerade dom mina tänder..." så fick mig en omgång till idag, nöjd! :) fick även en tid för att fixa nån bettskena så jag slipper gnisla tänder. fredrik kommer säkert bli överlycklig, haha!

men nog om hur mycket jag älskar tandläkaren.
missade första och enda lektionen så jag gick på subway med hanna emelie linnea och bea.
bea har varit i USA i 10 månader. måste säga att jag blir så jävla avundsjuk, jag vill också!!

ikväll tog jag och fredrik en kaffa på waynes.
känner mig överspeedad, eller så är det för att jag har sovit halva dagen?

bästa dagen på länge

idag, what a day! har gått runt med ett stort leende hela eftermiddagen!
att stå på en scen och prata och ha allas uppmärksamhet, så jävla roligt.
verkligen bästa dagen på länge. att alla föreläsningar kanske inte var så där super bra kan jag leva med.  fick även present på slutet av dagen, ett armband och åre-choklad!
guuuud, så himla nöjd! :)

enda bilden vi lyckades fastna på



lite publik, sammanlagt 600-700 pers




myskväll

ikväll har jag myskväll.
film, godis och ensam hemma, underbart!
funderar på att lägga mig i badkaret och ta med en bra ljudbok.
i morgon är det temadag för alla treor, och jag och richard är konfrancierer.
714 elever är inbjuden. vi gjorde manuskort i kartong förut, annars kommer man väll inte kunna läsa för att man skakar så mycket...
sitt långt fram och le åt mig, sneeeella!


en helg med tårarna

en helg i tårar och gemenskap får man ändå beskriva den som.
i fredags var det begravning för min mormor, och hela släkten var här.
vi har inte setts på 3 år, så trotts allt var det trevligt.

det många människor har ifrågasatt är min vilja at besöka mormor under hennes sista tid, då hon låg på hospice. såklart kan jag förstå att man kan vilja bevara bilden av de man tycker om, då de var friska och glada. men så här i efterhand kändes det otroligt jobbigt att minnas friska glada mormor, och inte sjuka som verkligen ville dö. det kan låta konstigt, men den dagen jag fick höra att hon gått bort kände jag en stor lättnad för mormors skull och att hon nu slapp lida, den känslan hade jag hellre behållt på begravningsdagen än känslan av att man saknade den personen som var frisk, som egentligen försvann för flera flera månader sedan.

i helgen har jag valt att stanna hemma, har inte känt för att jobba, skratt, le och vara trevlig.
tror att det är i sånna här stunder man ska umgås med sin släkt och dela sina minnen.


lättnaden är stor

känner för att skratta rakt ut, HAHAHAHA!
i morse på bussen träffade jag sally, vi satt och beklagade oss över hur mycket det är att göra i skolan och hur trött man är. men så plötsligt var gud på min sida! efter en och en halv timmes möte på kulturmagasinet om temadagen den 28e hade jag ca 3 timmar hål. har nog pluggat klart ALLT! iofs fick jag några uppgifter kvar, men det värsta är borta! så himla skönt!

snart kommer stora tjocka släkten, callan från luleå, lars-olof från norge och anders från frankrike som jag inte träffat på sex år, ska bli kul! :)

i sundsvalls tidning -såklart

bild som jag hittade på st.se
jag som iphone och hanna frida sofie och emma som appar :)


Frida Åsing, ledarskap 09, tar täten för sin klass som sprintar till nästa match utklädda som Iphone-appar.

vagant - brännboll

idag va det årets första vagant tävling, jag var utklädd till iphone och alla andra till appar.
ett helt godkänt betyg i utklädnad,men garanterat inte bästa. så sjukt underhållanade att se natur utklädd till tetris. ännu roligare när dom försökte kasta/fånga en boll!

vi förlorade iaf våra matcher, mot industri och el. inte så konstigt kanske..
men kul har vi haft och fler tävlingar ska det bli!

min iphone


baksidan


en iphoneladdare som mutorna låg i, bättre bilder kommer


lsk09 kommer gå ut först på trappan!!

måste säga att alla (läs vissa) har slitit som djur idag för att få allt klart inför vagan i morgon.
inte en enda lektion har vi haft, älskar att våra lärare ställer upp med lektionstid, haha
men tror att vi kommer ligga i topp 3 iaf, dock kommer min prestation när det gäller brännbollen bli riktigt dålig. (ni förstår vad jag menar i morgon!) men däremot finns det många andra som är vass, höhö 

hade även mössprovning idag, vit mössa med silver och rosa, så fiiiin <3
kändes så himla mysigt att beställa den!

och regnet bara öser ner

söndagnatt, finns det något värre?
de senaste tre söndagarna har jag sovit mellan 3-5 timmar, inatt blev det runt 4 timmar.
idag lider jag såklart av kraftig huvudvärk som inte ger med sig oavsätt hur mycket treo jag dricker, och såklart blir jag mer eller mindre apatisk.

i morse var det iaf möte med rektorer och konsument sundvall inteför "tema-dagen" den 28e. satt som ett stolpskott hela mötet och på slutet frågade dom om jag över huvudtaget va med, pinsamt...
sen lite lektioner, sen blev jag och några till bjuden på fika, och så patade vi om årets nolia mässa som kommer i februari. vad vi vill ha, vad vi saknade osv.
sen vid tre kom abc-patrik och körde lite möte med elevkåren/studentkomitén. och som tur va fick jag lifta med oscar hem. regnet bara öser ner, känns som ett passande väder när man är trött.

eldar ljus och läser bok, passar bra till vädret

oscar törnberg, ditt hus är sjukt!

igår kväll va jag ut till alnö med elevkåren.
hade en riktigt mysig kväll i oscars hus som mer kändes som ett slott!
helt stört hus!!!!!
det blev iaf bastu och vissa passade på att bada i havet med, kallt, inget för mig!

idag blir det jobb 15:00-20:00, skööönt

ledig helg

igår blev det utgång med lite folk ifrån jobbet.
inledde hos mig, och som vanligt tjatade jag om att vara rädd om den vita soffan!
tommy lyckades missa soffan men pricka fransmattan med ett glas captain morgan. det är minst sagt lite "frasigt" när man går där nu.. nere på stan hamnade vi tillslut på memento, där malin blev utslängd efter vindrickning på toan. (den korta versionen) klockan tre hade jag blåsor under fötterna så då blev det donken med viktor, linus och richard. sen sängen. och ja, det va en rätt rutten kväll. och då har jag utelämnat det mesta...

men idag är det lördag, idag ska jag hitta på något kul med fredrik i det fina vädret och sen blir det "pilsnerkväll" ute på alnö med elevkårsgänget :)


må din klocka alltid gå 20 minuter försakta så att du alltid kommer försent

idag vaknade jag klockan tolv, så otroligt skönt att få sova ut lite.
kvart i 2 va det skolfoto, och trotts nyfärgat hår och ögonbryn tror jag att det gick ganske bra!
jesper på jobbet jobbar som fotograf med så fick nån rad med bilder som han tog, nån måste ju ha blivit bra, haha! dock så höll jag på att komma försent (som vanligt) eftersom bussj*vlagubbj*veln körde så stört sakta och pratade om att han ville ha ärtsoppa och pannkaka på torsdagar.... arg ska gudarna veta att jag va!

men nu ska jag bege mig till fredrik och äta lite chips, no pluggeliplugg idag <3



godnatt



i-landsproblem

har världens beslutsångest.. i morgon är det skolfoto, och jag skulle verkligen behöva färga håret (nä, det blev inte av igår) men risken finns ju att man blir gul, och då har jag ju hellre utväxt än är gul. men tänk om det blir bra, då kommer jag ju ångra att jag inte gjorde det.. i-landsproblem nå jäääävulskt men sån är jag!

idag blev det inte så mycket gjort på skolan, men hade möte med elevkåren och ÄNTLIGEN ska vi dra igång last man standing. (som vi har längtat) ska bara göra ett evenemang på facebook som alla fattar, så är det bara att anmäla sig! och blir vi tillräckligt många kommer vinsten ligga på minst 500 kr! (det tackar man inte nej till)  OCH ni har väll inte missat att vi kommer ha en tävling där det finns chans att vinna studentmössa, startar i bästa fall nästa vecka!

  


gud finns (!?)

känns lite som att gud finns när jag ser mitt schema för resten av veckan.
i morgon börjar jag halv ett och har 2 lektioner. och på torsdag börjar jag kvart i två, med skolfoto.
och på fredag börjar jag tio. så himla skönt att få sova lite!

idag har det inte hänt så mycket, efter skolan åt jag iaf min första subway macka sen det öppnade igen.  sååå goood <3 och ikväll blir det filmkväll med emilia, malin och kristina från jobbet, trevligt. men nu ska jag skriva en artikel och färga håret!



måndag

måndag, vilket betyder fullt ös igen.
hann knappt till skolan för än jag skulle iväg på möte på kulturmagasinet.
det handlade om informationsdagen för alla treor som kommer hållas den 28e september på tonhallen, som jag och richard ska vara konfrancierer för. mäktigt att stå inför 600-700 pers på tonhallen och prata, så sjukt taggad!
runt två va jag in på jobbet och fixade lite allt möjligt, men nu är allt strul klart. bara ett sarmonellaprov kvar att göra, haha.....

nu ikväll har jag varit på birsta med mamma, hittade en jättefin röd blus/skjort på vila som jag slog till på, och lite hårfärg. har sånt kli i fingrarna när det kommer till shopping, eftersom halva min garderob är tom.. har liksom slängt lite grejer...  -.-

lägger upp en gullig bild på förra årets elevkår :')

..

en riktigt tung helg har jag haft, inte nog med att jag känner mig riktigt ur balans efter allt som har hänt. jag känner inte att jag får hämta igen mig heller. i lördags natt frågade nisse hur jag mådde eftersom jag såg ut som skit, vilket resulterade i att jag stod och störtjöt bland strips och nuggets. känner att jag riktigt ber om att folk ska underlätta allt för mig nu, samtidigt som jag biter ihop.
kaos känns det som

en filosof med biologiproblem

jahapp, tisdag idag.
märks att man är tillbaka i skolan iaf. trött som ett as, och badar i plugg (för att vara ledarskap)
dock har jag hoppat ner i sängen redan halv tio ikväll för att plugga lite biologi. toppkonsumenter, ekologi, ekosystem och energipyramider. allt bara snurrar ihop sig. att 15 små konstiga ord ska vara så jobbiga, men jag försöker intala mig själv att jag är som en bil... så här i ettans växer när man startar så är man stark/motiverad men det går inte så fort. men sen växlar man upp, och då går det snabbare (att lära sig) men man känner sig lite klenare/ mindre motiverad. haha, vilken filosof jag är!

ikväll va jag på bio också, med pappas jobb och hans kunder. jägarna 2, med han timrågrabben!
se den säger jag bara!


turkiet 2011

tillbaka till lilla och bokstavligt talat gråa sundsvall från det varma, färgglada, partysugna turkiet.
veckan har varit så obeskrivligt skön, och vi har hunnit med så himla mycket samtidigt som vi inte har missat ett skit här hemma.

måndag:
sov ut länge eftersom vi kom till hotellet klockan fem på morgonen, och sedan gick vi på hamam. det är turkiskt bad. först bastar man vanlig bastu, sen bubblar man, sen är det lerbad och så ska leran torka in på kroppen. sen ångbast. sen få man lägga sig och så står det håriga turkiska män i handdukar som skrubbar en. (man ska tydligen tappa 150 gram hud.. rejäl hamburgare det) sen blev man inskummad och tvättad och sen fick man oljemassage)

tisdag:
gick vi till kleopatra stranden och solade och badade. riktigt skönt, föredrar dock pool. 







onsdag:
låg vi uppe på hotellets tak där det fanns en liten pool och massor av sol




torsdag:
gick vi på vattenlandet som låt typ 2 meter från hotellet. faktiskt riktigt roligt. inte som i sverige, där allt ska vara så säkert och genomtänkt, haha







fredag:
åkte vi på en fem timmar lång båttur där man fick se lite grottor, klippor och världens näst längsta mur. och såklart bada en massa, både fredrik och jag blev dock lite sjösjuk, haha....
(fick även tillfälle att se massa sönderblonderade ryssar med nakna rumpor och skumparty)













lördag:
låg vi en än gång på taket och pressade det sista med olja, kan dock säga att typ alla är brunare än mig...







söndag:
tog vi planet hem igen, men hann också bli lite kompis med coola/arga fågeln















RSS 2.0