Måndag

Idag har det varit ruggigt lugnt i skolan, sju stycken är borta som skademarkörer med räddningstjänsten och det känns tomt på nått konstigt vis.. Jag och emilia har mest varit på mackjakt och legat i varsin soffa och klagat på de underbara varelserna som alla kan dras över en och samma kam, killar, utan att nån kom förbi och störde. (Nu kan ju det bero på att vi egentligen inte fick ligga i sofforna och lata oss på mattelektionen men ni fatttar poängen)


för övrigt har jag haft eminem's -we made you i huvudet hela dagen.. extremt störande, speciellt om man inte kan texten... -.-



mattelektion

Mina favoriter


emilia, rasmus och jag i hamnen :)

<3

Förtroendet värmer fina du! 

I followed in your foot steps to find where you belong
I shared your darkest secrets to know where you come from
The truth is in there somewhere, can't be that deep
How do I wash away your resistance
What do I have to say for you to listen
If you've got anything good left I want too set it free
The truth is in there somewhere, would I reach that deep
Trying to ease the storm that's around you
Trying to break your chains, trying to get through

oslagbar dag i Sidsjön

Mötte Tobias i morse vid ica begsgatan sen rullade vi upp till sidsjön. Där var klassen indelad i 2 grupper, min grupp började med att gå upp för sidsjöbacken, behöver jag säga att vi gick om naturarna med hästlängder trotts att dom fick försprång? När vi kom upp skulle vi koka varm choklad, det fixade alla utan massa genomgångar om hur köken funkar eftersom vi redan har gjort det där. sen gick vi vidare till skolsköterskorna som berättade om abc vård och stabilt sidoläge, även där visste vi redan allt.. Sen gick vi en frågeslinga nerför berget, sen åt vi lunch och sen satte jag emilia och rasmus oss i en kanot. Jag och Emilia paddlade och Rasmus satt i mitten och lekte mansgris! Jag passade också på att skuta med pilbåge när vi hade lite fritid, grymt kul vare

rasmus: du och emilia är fan dom värsta jag har träffat i hela mitt liv! 
behöver jag säga att emilia och jag är rätt lika när det kommer till att toookgarva?!


rasmus


emilias version av stabiltsidoläge


jag


rasmus, jag, emilia

Tre bilder sen kaosfesten i lördags











En dag på stan med klassen

började vår svenska lektion 10,10 och slutade dagen vid 11,00. då drog ungefär hela klassen ner till subway och åt, sen sprang vi runt och försökte få på nelson och viktor tjejkläder. Gick sådär men Nelson fick vi iaf på ett par rosa skor. 

Nått mer att tillägga? Det har kommit en ny kille till vår klass som heter Rasmus :) och vår svenska lärare ödlan ääälskar allt jag gör, tyyp!



nelson


emelie, sofie, jag och frida på bikbok :) 

    
emilia i pälsmössa och jag i blå apjacka på återkommande mode

            
 
                  

Bilder

   
morgonfrilla?                    jag och emilia in action      13 pers i en hiss

   
i en annan värld!                           william                       emilia....

Brinner du babe?

Jag älskar min klass, alla är helt jävla fuck't up, precis som jag vill ha det! :)
Idag hade vi arbetsmiljö och säkerhet, Micke (världens bästa lärare) hade genomgång hur man ska släcka en person som brinner! Efter ett tag så kommer vi till punkt tre: "Kväv elden från huvudet och neråt! OBS var noga med att få bort luft från armhålor och skrev") Då lägger rebecca handen på mitt lår och säger - emelie brinner du? Jag börjar tokskratta och vår lärare undrar om det är något vi vill dela med oss av, då säger emilia högt och tydlig: Rebecca stoppade ner handen mellan emelie ben och frågade ifall hon brann! Skrattar till och med nu när jag tänker på det. 
 
 

Skuleberget och Slottedalsskrevan med ledarskapsprogrammet

Har nästan precis kommit innanför dörren! Känner mig helt sluuut!
Igår rullade klassen iväg med bussen vid åtta, efter två timmar var vi framme vid Skuleberget som vi skulle klättra på! Blev info och så fick vi vår utrustning och sen bar det iväg uppåt! Visste inte riktigt va jag hade förväntat mig, men fan inget sånt där! Mina ben skakade så jag nästa inte kunde ta mig uppåt, samma med händerna! När vi var på väg upp längs stigen så tyckte jag att det skulle bli skit kul och bla bla bla, men sen när jag väl hängde där på väggen, på första delen som va den värsta, ville jag varken uppe eller ner, mer in i berget! Det där gör jag nog aldrig om! Men efter nån timme eller nått sånt var vi uppe och det blev fotografering och nå läskeblask. Sen gick vi ner för berget och sedan blev det lunch. När det va klart slog vi upp 2 stora militärtält med kaminer i och sen blev det middag. På kvällen blev det massa mysiga lekar och korvgrillning och vid ett så sa allihopa godnat. Vid halv 3 blev jag väckt och det va min tur att vara eldvakt i en halvtimme. När dom sedan väckte oss klockan 6 hade jag sovit drygt 4 timmar... Vi åt frukost i regnet, packade ihop tälten och satt oss i bussen! Efter typ 20 minuter va vi framme på nått annat ställe och den 1,5 mils långa vandringen började! Vi var upp till slottedalsskrevan (där delar ur ronja rövardotter spelades in)


det va väl "snabb" sammanfattning av vad vi har gjort! kul har jag haft iaf!


RSS 2.0