måndag

attans vilken skön dag! skolan till ett sen drog jag nelson, mathias, rasmus och linus till torget och käka glass. sen kom charlie nilsson emilia hanna rebecca frida och sofie. vi käkade lite till glass och njööööt av det UNDERBARA vädret i 3 timmar. sweet som bara den!

sen fick jag veta att jag fick vg i engelska a med, GALET bra för att vara mig!

syns antagligen inge bra, men jag har fått världens mest kli-iga utslag.
sol + parfym = :(  


söndag

wehey vilken helg!

hade det hur mysigt som helst med fredrik i fredags, på lördagen ringde emilia och väckte mig och fredrik fixade frukost åt mig! emilia säger mest hela tiden "du är inte värd det!!" jag försöker intalar mig själv att det inte ligger nån som helst sanning i det utan att hon bara är avundsjuk.. det går sådär..

sen pang så blev det kväll, träffade lite folk på navet och så drog vi hem till johanna på klassfest. hur ofta ser man lucas rida på sebastians rygg? hur ofta bäddar man ner william? hur ofta badar lsk tillsammans i ett litet badkar? hur ofta är det ruggigt roligt att försöka få ketchup på korven? AND SO ON! helt galet att vi inte gjort det här tidigare!

idag är det söndag och morsdag! jag gav mamma en segelbåt (ja, hon snackar alltid om prydnadsbåtar så jag tog saken i egna händer) hur konstigt de nu än må vara! och ett "världens bästa mamma" örngott. huua vilken underbart bra dotter jag är! eller?? jooo!

bilden: jag och bönan   filmen: avgör själv                               
 

 


fredag

tänkte börja inlägget med "oj vilken annorlunda dag det blev" men så kom jag på att jag går ledarskap, och här är ingen dag den andra lik! vi började iaf ni och slutade elva. jag klagar inte.
alla fick veta sina resultat från nationella. 10 st hade ig, 2 st vg och resten g. (vi är 30 st i klassen) ja som sagt, vi är en lyckad klass! själv knåpade jag ihop ett g +, weheey! (viktigt med pluset!!)

efter skolan drog jag emilia och rebecca på subway och käkade, åt som aldrig förr och sen hängde emilia på mig hem. vid två ringde emilias mobil. det visade sig vara mamma. marcus hade ringt mig x antal gånger men fick inte tag på mig, därför ringde han mammma. mamma fick inte heller tag på mig så hon ringer emilia och säger "hej, vet du vart emelie är? marcus söker henne" man ba: MEN CHILLA!
drog iaf en fika med marcus och vid fyra gick jag och mamma en sväng på stan.

strax kommer freddan och hämtar mig, jag har krävt att han ska slav i köket för min skull ikväll..


torsdag

började halv ett idag, men det hade ju såklart jag missat så jag var på skolan till tio. jävulskt ovärt! men sen hade vi uls, vi målade ramar och gjorde egna bilder. gjorde en sjuuukt kylig bild på paint, en icke-suddig bild dyker nog upp på bloggen i morron!
efter skolan åkte jag in till stan med emilia, köpte morsdags present. ruggigt nöjd!
nu ska jag glida ner i ett varmt bad.. ingen höjdare med moppe i regnet..

 

 


rasmus: emelie, du glömde mobilen! jag lovar jag har inte tittat på den!
jag: okej, *lägger den på bordet*
rasmus: jag tror du fick sms....
jag: *tittar på mobilen och ser rasmus fejja som min nya bakgrundsbild*

onsdag

utvecklings samtal idag! prognosen va som väntat! jag är en pang-böna, ingen tvivel!
(min mentor) göran 60 + kanske inte uttryckte det precis så, men hade han varit i min ålder hade han sagt det så! sen fick jag mvg på datakunskapsprovet, oväntat när peter (min lärare) säger vad man gör fel..
och så hade jag betygssnack med ödlan (min svenska lärare) vg landar slutbetyget på i svenska a.
känner mig mycket nöjd! hon avslutade med: - jag gillar hur du skriver emelie
då har du inte sätt min blogg tänkte jag och gick!


lite lika va? iaf på knoppen!
 

tisdag

har varit hemma hela dagen för att jag mår halvkast. vet inte om jag är förkyld eller om det beror på mina visdoms tänder.. MEN nu kommer vi till poängen! jag är ensam hemma så jag tänkte passa på att fixa balkongen tills mamma kommer hem (vi va och köpte nya möbler igår) och på balkongen står det en pulka och ett par skidor som jag sprang ner till mormors förråd med. med dom har precis installerat kodlås på dörrarna så först kommer vi inte in, och när vi väl har gjort det håller vi inte på att komma ut! jag kände paniken på 3 röda! och av nån konstig anledning så är det första jag tänker "vad ska vi äta??!!" som att jag va rädd för att svälta ihäl.. det kallar jag kyligt!

Kärlek!


måndag

dk-prov idag! älskar att peter (min lärare) lutar sig över axel och säger
- nä men nu gör du fel, vänta så ska jag visa dig!
hela våran klass kommer få ett i slutbetyg MVG!
sen fick vi våra resultat på engelska nationella med! lagom chockad jag blev när jag fick mvg på muntliga, satt fint!
sen har jag lämnat in moppen på service också, jag kände mig inte nådig när jag rullade ner för backen för första gången i år... jag kände sig hel töntig! men men, att få sova en halvtimme längre varje morgon är inte fel!


HAHAHA, ska man skratta eller gråta?

söndag

tåget rullar in, jag kajsa och klara hoppar på tåget och kliver med bestämda kliv mot våra platser, men tvärstannar när vi ser att en ickesvensk familj har slagit sig ner med barnvagnar, småa bebisar och frukter på våra platser.  tåget rullar iväg på väg mot östersund och jag kajsa och klara hamnar på nerfällbara stolar. när konduktören kommer säger hon "antingen säger ni till själv eller så sätter ni er nån annanstan, det finns fler platser längre bak" vi håller på att tappa hakan av hennes otroligt inkompeteta svar, men traskar idiotiskt nog vidare på jakt efter nya platser..
längst bak hittar vi platser, kastar upp väskorna, för ett jävla liv och jag säger högt och tydligt, "jag ska bara ringa pappa". då kastar en kärring (för en så sjukt otrevlig människa finns det inget annat namn på) iväg tidningen som hon läser, reser sig upp, spänner ögonen i mig och halvskriker "det här är en tyst avdelning, antingen går du ut och ringer eller så ger du fan i att ringa" samtidigt som hon pekar på en stor röd skylt (som vi såklart missat) där det står TYST AVDELNING!
men när hon klev av i ånge slappnade alla av och varenda en började prata... vet inte om jag ska skratta eller gråta!

MEN DET ÄR INTE ALLT!
på fredagnatt vid två kommer klara in till anka och mig när vi ligger och sover och säger att hon spyr. det visar sig att hon har blivit matförgiftad och hon spyr sig igenom natten och sover hela lördagen. och på söndagen va det bara att sätta sig på tåget och åka hem, maximal otur!

men trots det så va det väldigt mysigt och jag fyndade i vanlig ordning :)


fredag

wehey, äntligen fredag!
om några timmar åker jag till östersund med kajsa och klara. vi ska hälsa på min faster, shoppa och lite sånt. antar att inte pappa vågar lämna oss ensam hemma igen. men fan, mini weekend har ingen tackat nej till!

idag vare nationella, kändes som att jag fick till det, men sen börjar man disskutera provet med alla andra och då försvinner genast några poäng.. sen håller vi på att planera paddlingsturen som vissa ur klassen ska hålla sista vecka. så här såg ett mejl som vi skrev ut.

gissa vilken del emilia skrev och vilken del lövet skrev..

torsdag

wehey, torsdag är det idag för dig som har missat det! och det innebär att det snart är helg! sååå jävla skönt!
22 dagar kvar till sommarlov, kan det bli bättre? ja, man hade ju kunnat få ett sommar jobb... men men, blir väll att steka på standen istället och pumpa mamma och pappa på pengar. (försöker se det från den ljusa sidan)
snacka om att jag kom in på ett sidospår!

idag hade vi första lektionen på västhagen, det såg ut såhär ungefär! :)








onsdag

vad hände med det finfina vädret va det enda jag tänkte när jag powerwalkade från skolan och till busshållplatsen idag! känns som att huvudet ska sprängas av det tunga vädret, och nä, det är inte skönt..
dagen har (om man bortser från vädret) varit toppen! vi har kört "tystnaden som uppstår när..." hela dagen!
tystnaden som uppstår när:
emilia inte är hungrig
sofie säger att hon blir full på socker
*** säger att han gillar tjejer
sebastian visar magen
jeve kommer till skolan
rasmus inte är kåt
sedda nekar till att han solar solarium
OSV!

nu blir det shopping på birsta med mamma och mormor, jag gillar't!



tisdag

slår på tomas ledin, tar med mig en kudde och lägger mig på balkongen för att njuta av det grymt underbara vädret! det går 10 minuter sen sover jag som en stock! vaknar en dryg timme senare av att solen har gått i moln och jag hört hur tomas ledin sjunger "nu tystnar musiken", och mycket riktigt! det blir både kallt och tyst...
så går det när jag ska njuta av vädret!

i övrigt har det varit en bra dag hittills, rasmus mamma va på skolan och livade upp hela dagen. shit vilken kvinna! sen blev det glass på torget med emilia och en vända på återkommande mode! 
snart blir det övningskörning! 

 

söndag

haft en kanon helg med kanon fredrik! helt galet va nördigt man kan bli av lite kärlek

som ni ser, jag är på topp!


 


torsdag

hur skönt är det inte att bli ledig mitt i veckan? på en skala mellan 1-10, 11!

igår gick mamma och jag ut och åt på stekhuset, det va hur gott som helst.
killen som serverade frågade om jag ville ha klubba, om jag kunde följa med in i köket och betala av notan och sa till mamma när vi skulle gå att det bara va att ringa om hon behövde barnvakt. HA-HA!
sen gick mamma på ica och jag sprang in på pressbyrån, där frågade killen som stod i kassan om jag ville följa med honom och hans kompisar ut lite senare. HA-HA!

idag har jag varit ute och gått i en 1, ½ timme. kändes skönt! sen blev det lite fika hos mormor och ikväll blir det nog film-mys. försöker chilla bort mina svarta ringar under ögonen. sommarlov? JA TACK! 


SE FILMEN!
allt för min syster/ my sister's keeper

tisdag

när man är nykär känns livet så där underbart och det känns som att personen i fråga är så där grym,
- på allt, i alla lägen.
det känns som att man får något i utbyte när man umgås, social stimulans skulle jag vilja kalla det, eftersom man (förhoppningsvis) är på samma mentala nivå. man låser fast sig vid personen och är den enda man ser och umgås med, allt annat känns mindre viktigt.
men så en dag händer något, bara ett litet litet fel som gör att man tänker till en extra gång. man kommer till nån konstig insikt som känns en smula uttjatat men endå jävligt sann "jag är roligare än dig", "det är mer drag i mig", "jag är bättre än dig". och slutligen "jag är värd någon bättre".
man inser att det är jag som gör dig rolig, det är jag som sätter fart på dig, det är jag som gör dig till en annan människa, någon du inte är.
personen som man är så galet kär i försvinner i samma sekund som man inser det och man undrar "vem fan är du?"


måndag

jag är en av få som ÄÄÄLSKAR måndagar, iaf med det här schemat! 10,10 - 11,20 sweeet!
idag blev det plugg på charm med emilia, sen gick vi runt en sväng på stan och hux flux hade vi bränt hur mkt pengar som helst.. man ba, - hur fan gick det här till?
nu ska jag strax äta, sen blir det fika med niklas och sen ska jag krama ihjäl fredrik resten av kvällen, hur sweet låter inte det? :)

vad tycks? borde vi slå till?


mys

hur mysiga bilder är inte det här? :)






söndag

inte bloggat på hela helgen, har varit rätt upptagen.
fredag va lugn och skön, har äntligen sovit ut så jag slipper gå runt som ett lik.
lördags och halva dagen idag har jag varit med fredrik, blev blanda annat pasta och kantarell sås på stan som jag har tjatat järnet om! sjukt gott!
nu på eftermidagen bakade jag och klara muffins, också sjukt gott!

hade tänkt ladda upp massa fin fina bilder på bland annat när jag och sally tränade i fredags, men går icke! URK!

nu drar jag och tränar..


torsdag

fan va jag och rebecca äger! så är det bara, känns inte ens som att jag behöver ge en förklarning för det är så galet uppenbart, men fine! hade nationella tsm idag, muntligt engelska, vg + eller mvg - kommer vi få. spelar fan ingen roll för mig (försöker jag intala mig själv iaf). att jag fixar ett högre betyg än g i ett annat språk känns overkligt!
tacka vet jag brudar som kan snacka för sin sak!

i övrigt har dagen varit bra, hade roliga lekar på morgonen och massage. låg på mattor och så visade rebecca massa sköna saker man kunde göra på varndra(-s ryggar). rasmus gjorde sitt bästa och lät bara som en delfin några gånger, juckade bara lite på mig och asflabbade bara några gånger.

nu ska jag försöka plugga lite matte, har prov i morgon! (känns bra att skriva så iaf, men jag vet ju att jag kommer lägga mig i sängen och sova bara ett liiitet litet tag)
lär ju inte ska behöva säga att jag är kämpigt trött med svarta ringar under ögonen fortfarande, för det har jag väll redan tjajat klart om!! eller?


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EEEEELSKLING! :*

onsdag

har precis kommit hem från en 10 timmar lång dag i skolan! nä, jag skojar faktiskt inte! 10 TIMMAR!
hade helt vanliga lektioner till tre ungefär, sen försvann alla killar, musiken drogs på, ljus tändes och tallrikar hamnade på bordet! sen kom 4 FETA pizzor från biteline som skolan betalade och sen hade vi tjejmys! ni vet, killsnack, jag har aldrig, sanning och konsikvens, snurra flaskan osv! riktigt mysigt! 
ser fram emot sista helgen i maj, ha-ha-ha ;)

nu sitter jag här, känner mig ruggigt trött (som vanligt) vet att jag borde plugga men istället ska jag kika på andra avenyn och sen ska jag sova i soffan! jag längtar som bara den efter att sova i soffan!!


tisdag

fy fan va trött man ska vara då! inne på min andra vecka i total trötthet!
i natt hade jag kunnat sovit hur bra som helst, om det inte varit för att jag sprungit på fel person i fel tidpunkt vilket ledde till att jag låg vaken halva natten och tänkte hatiska tankar..

idag hade jag nationella precis som alla andra ettor, läsdelen va ju helt åt helvete, 
1, jag skiter i vrf denim heter som det gör,
2, äckliga apor borde avrättas,
OCH jag skiter vart man va först med skriskor, och ännu mer vart man har forskat om det här!!

gav mig själv lite ledigt sista timmen och gick hem och sov, vem vill spela handboll när man känner sig som ett lik? vem vill spela handboll över huvudtaget..........?

nu blir det snart biteline med elevrådet, sweet! :) 




måndag

idag blev det en sån där riktigt jävla lyckad dag!
började skolan 10:10, hade datakunskap i ca 30 min, (vilket innebär facebook) sen smet jag och rasmus iväg till lunchen! :) emilia passade på att sova och kom in till stan lagom till halv tolv då jag också kom dit! sen drog jag en gofika på charm medans hon drog en tacotallrik och sen fick vi EN MASSA gjort! hela våran engelska är klar nu så det betyder att vi har ledigt på alla engelskalektioner en månad framåt, sweeeeet!
och nånstans mitt i kom charlie, nilsson och lövet och så blev det mindre gjort, men desto mer snack om "intima saker"...  dom där kovlandsborna kommer jag nog aldrig förstå mig på! ;)

nu ska jag ner till mormor och intervjua henne om hur livet förr va, haha! ><
sen ska jag försöka hinna plugga träna och träffa fredrik, vi får väll se hur jag långt jag hinner innan jag
"får vissa saker ogjorda"

lövet och charlie




söndag

ja, som ni ser har jag gjort en liten ändring här på bloggen.
jocke kallade min blogg för askmoln och då kände jag att "njaa, askmoln är nog inte riktigt jag, men det här blir grejer det!!" HAHA, han lär ju hata den här färgen med, men jag gillar't!!

idag har jag varit en sväng på stan med mamma, blev ingen shopping men där emot va jag på bibblan och lånade massa sminkböcker, skönhetsböcker och spaböcker! sweet! :)
nu kommer snart proppen och.. aa får väll se vad som händer!

älskar låten!

lördag

faaaan vilken kväll vi fick till igår! känns som att jag absolut inte under ngr omständigheter alls kan berätta vad vissa av oss pysslade med, men lite kan jag del ge mig av!
inledde kvällen hos sara med emilia viktoria sally och kim! vi grillade, åt en riktigt god middag och nånstans där började allt bli en smula suddigt! (jag va först ut i dimman, vet inte om jag hade mest kul åt det eller dom andra som va med mig...) sen körde vi "jag har aldrig" och huxflux hade några teknikare kommit också!
vid nio drog alla in mot stan och splittrades.
vi skulle upp på en fest hos nån kompis till sara, men träffade 2 hel roliga killar så vi hakade på dom och hamnade på fest mitt på köpmangatan med rockfolk från kramfors. SJUKT KUL! 
vid tolv tänkte vi dra vidare till saras kompis som vi ursprungligen skulle till, men där blev allt rörigt och jag och emilia drog vidare mot navet för att dra till niklas, men emilia ville till bergsåker. vi missade bussen, REGNER VRÄKTE NER, så jag ringde eric och på tre röda hade han skjutsat hem mig. 
beklagade mig en smula för mamma som va arg för att jag va väldigt onykter, men nånstans så blev hon glad och snäll och pang så va jag världens bästa dotter trots allt! sweet! 


idag mår jag som en gud, och om några timmar kommer släkten på middag!

RSS 2.0