torsdag

känner mig som ett trött, rastlöst MONSTER som bara väntar på att få skrika av mig lite..
men nej nej, det ska jag inte göra! jag leker sekreterare! skriver.... skriver.... skriver lite till och planerar.
ja ni fattar, galet taggad inför helgen!

nu blir det badet med "jason derulo - in my head" <3


onsdag

det senaste dagarna har varit så himla... underbara! jag känner att jag har så otroligt mkt att vara tacksam över! jag känner att det finns hopp för pratglada filurer som mig med! och jag känner att det här inte bara är snack, jag är vekligen tacksam!

i måndags träffade jag issa, vi satt från halv sju till halv tio och bara pratade så där som issa och jag kan göra. så där så att folk undrar om vi har nån extra lunga någonstans eftersom vi kan prata på både ut och inandningen. vi tog iaf igen de senaste 5 förlorade månaderna, och jag hoppas vi ses snart igen! det kändes jätte bra!

i går, tisdag, träffade jag sara, det kändes också väldigt bra! och även fast man inte ses så ofta längre känns det fortfarande på det där sättet när man ses, ni vet, äkta vän känslan!?
men man ska väll inte "sticka under stolen" med att det är för sällan..   

och idag slutade vi tidigare än vad det var tänkt så då va jag kvar på skolan och väntade på att pappa skulle komma, och då va elin och levina kvar, och efter ett tag försvann elin och så stod jag och levina och pratade typ 30 min, och det gjorde mig så himla glad! så otroligt lättsam skön tjej, och det gav mig lite hopp! hopp om att det här faktiskt kommer att funka i 2 ½ år till!

ååh, jag känner mig så glad :')





Skoterkort

Jag känner mig faktiskt väldigt glad för stunden, eftersom det var sista dagen på skoterkursen.
Vi körde en sväng. Jag frös som en jävla tok trots att jag hade hur mkt kläder som helst, men det gick jättebra och skotern va skit kul, om man gämför mot den stora klumpen pappa har, sen hade vi lite mer teori och sist men inte minst va det prov. Det gick as fort, jag gled ut först av alla och hade alla rätt. Kändes riktigt bra :D

Ryktet om att det gick bra för mig i helgen har spridit sig enda till östersund, farmor, farfar och faster ringde nyss och tyckte det va såååå kul!  *veckans händelse* ;)








lördag

suttit på city trafik skola mellan 09:00 & 15:00 idag. galet segt måste jag säga, men ska man ha det där jäkla skoterkortet så antar jag att det bara är att härda!
nyss kollade jag på en värdelös film, tror jag ska ta mig ett skönt bad tsm med skoterboken. (lär ju behöva läsa igenom det där en gång till med tanke på hur vaken jag va idag, dåligt gjort av mig!!)

ikväll sover jag framför robinson, hoppas ni får lite mer drag i erna lördagkväll!




sara & me, like it!


fredag

från 0 till 100 på en vecka, så känns det ungefär att gå ledarskap för stunden!
helt plötsligt har vi 5 olika saker som vi ska göra, allt ifrån bildspels presentationer, till referat skrivning till matteprov! GALET!

efter skolan åkte iaf jag och emilia till stan, köpte ett par jeans för 99kr coh passade på att avrunda en krona uppåt till haiti! sjukt bra!
ni vet väll att man kan smsa "10katastrof" till 72950 så bidrar man med 10 kr, eller bara "katastrof" så bidrar man med 50 kr! galet värt!  

sen gick jag ens sväng med mamma på stan, efter att ha skrivit på nått papper inför ett läger som jag ska på sista helgen i februari, och då gick hon och jag in på mq och hittade galet mkt smycken, så jag köpte 2 armband för 55 kr, som skulle ha kostat 200. galet värt!

nyss lagade jag lite middag åt min kära mamma, och om ett tag ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på let't dance! ska upp halv åtta i morgon och på söndag....




emeliiefors' - can't live with her, cant live without her - emilia höglund
emilia - the one and only - emelie fors

Det stavas s-j-ä-l-v-g-o-d!

 

Så glad att jag har er








Vad jag önskar mig om 77 dagar

UR EMILIAS BLOGG!!!

Inatt runt 3-tiden låg jag och funderade över en väldigt viktig fråga. Vad jag ska ge Emelie i födelsedagspresent. Jag vill dra täcket över huvudet och blääääää:a när jag tänker på det. Hon fyller år idag, om 4 månader. Och det suger ju. För vanligtvis brukar jag fylla år före mina kompisar så att jag kan se vad dom ger mig och sen komma på något inom typ samma genre. Men nu fyller ju hon år 5 dagar före mig. Och det ger mig lite ångest.

Nu måste jag ligga och ha ångest varje kväll dom närmsta 77 dagarna.
_____________________

ja, dom flesta människorna som känner emilia vet ju att hon är lite bakom flötet (mer bakom nu än innan hon kände mig) men ändå har jag lika roligt åt hennes blogg nu som jag hade första gången jag läste den! (kan bero på att jag gillar att läsa om mig själv.. men ni fattar poängen) men samtidigt som jag sitter med pannan i handen och känner "det här kan aldrig sluta väl" så känner jag också en slags värme!
emilia har man aldrig tråkigt med!
emilia fattar alltid vad man snacka om (och gör hon inte det så spelar hon)
med emilia kan man sitta och stirra in i en vägg och ändå känna att livet är fantastiskt!
emilia är ansvarsfull men ändå galen!
emilia skrattar man alltid med var 10e minut, minst! 
emilia vänder oftast allt negativt till ngt positivt! 
emilia är den där riktigt super äkta, riktiga kompisen som jag alltid önskat mig, men som jag aldrig haft, förens nu!

ja, vart vill jag nu komma med detta? 
du får gärna ge mig nått fint och roligt (gärna dyrt och lyxigt) men för mig räcker det bara att du sitter där i klassrummet när jag kliver in precis på sekunden, och du ler det där super smilet. jag kan sätta mig ner på min plats, bredvid dig, och samtidigt kan du titta du på mig med stora ögon och säga "vet du emelie, igår pratade jag men en kille och då...."   




Mitt nya röda jag


         







Ny hårfärg

Kul att träffa alla igen, och se folks miner när de upptäcker att jag har rött hår.  Och vissa la den underbara kommentaren - du är jätte fin sådär men du va finare i blont! (Vilket betyder: vad har du gjort med dig själv!!??)  






onsdag

igår när jag och marcus satt och fikade så började vi prata om olika färger på håret, vad han och jag skulle passa i för färg osv! lite senare på dagen när jag träffade mamma på stan så tog vi en vända förbi åhlens och jag köpte lite hårfärg! färgade håret brunt och det kändes.... dåligt! men så idag köpte jag lite mer hårfärg, röd brunt! känns vintrigt, snyggt och jag trivs! får väll se vad reaktionerna i morgon blir!
jag är nog inte alltid en planerar trotts allt!

Inget vettigt att säga, men bilden gillar jag!



RSS 2.0